Kristne i Europa skal lære at sige stop!

– Jeg taler om realiteterne. Jeg har pligt til at sige sandheden og pligt til at redde liv, hvis jeg kan, siger Hatune Dogan.

Den syriske-ortodokse nonne Hatune Dogan besøgte for nylig Danmark. Ved en demonstration for frihed var hendes budskab til politiske og kirkelige ledere i Europa kort og klart: Sig stop! 

Den syriske-ortodokse nonne Hatune Dogan er en stærk forkæmper for ikke blot forfulgte kristne, men alle mennesker i nød.

I sin nødhjælpsorganisation, Hatune Foundation, møder Hatune Dogan ofrene for Islamisk Stats forbrydelser, især de kristne og yazidi-piger, som er blevet kidnappet og voldtaget.
Synet af denne blodige brutalitet har gjort, at hun ikke er bange for at tale den politiske korrekthed imod.

Hun mener, at europæerne stikker sig selv blår i øjnene, når de ikke vil erkende, at Koranen indeholder over to hundrede opfordringer til vold og drab på anderledes troende. Og det kan komme til at koste dem dyrt, advarer hun.

Gør modstand nu!

“Hvis ikke vi gør modstand nu, så bliver vores frihed erstattet af forfølgelse, nedslagtning, voldtægt og kidnapning.
I Mellemøsten, hvor kristentroen har været stærkere end i Europa, er der kun to procent kristne tilbage. Det skyldes, at vi i kristendommen ikke har lov til at slå ihjel. Jesus sagde: Elsk din næste. Derfor svinder vi ind i Mellemøsten.”

Hatune Dogan understreger, at hun ikke opfatter kristendommen som svagere end islam, men hun peger på, at det er et problem, at Koranen tillader at dræbe – i Guds navn:
“Derfor siger jeg til europæerne, at de ikke skal gøre som os i Mellemøsten, men skal sige stop! Der er kun omkring 5 procent muslimer i Europa, men se, hvad de allerede gør. Blodige terrorangreb i Frankrig, kvinder, der voldtages i stor stil i Sverige og Tyskland.
Hvorfor begår de terror? Fordi deres tro fortæller dem, at de skal gøre det.”

Ikke alle voldsmænd

Hatune Dogan ser dog langt fra alle muslimer som potentielle voldsmænd. Det er særligt sunni islam, som Islamisk Stat tilhører, hun ser som farlig, fordi de følger Koranen bogstaveligt:
“Sura 45, 4 siger: ‘Hvis I møder vantro, halshug dem og kast dem bort’. Det er ikke bare fortid, men nutid og fremtid. Alle er vantro undtagen sunnimuslimer”, siger Hatune Dogan.

Alligevel mener hun ikke, at Europa skal lukke grænserne for flygtninge, men være langt mere på vagt overfor, hvem de lukker ind. 80 procent er efter Hatune Dogans vurdering ikke reelle flygtninge, men mennesker der udnytter situationen og som ønsker at præge Europa med et islamisk regelsæt.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Antikrists ånd

Men hvordan skal kristne forholde sig til problemerne, hvis de gerne vil være barmhjertige og ikke opfattes som fremmedfjendske?

Det har Hatune Dogan et klart svar på:
“Der er to poler i verden: Gud og djævelen. I denne sammenhæng har vi ikke at gøre med, hvad der ligger indenfor det normalt menneskelige, men med djævelskab.
I Bibelen i Første Johannesbrev, som blev skrevet 800 år før Koranen blev til, står der: “Hvem er en løgner, om ikke den, der benægter, at Jesus er Kristus. Antikrist er den, der fornægter Faderen og Sønnen”.
I Koranen står der 25 gange, at den, som tror på Treenigheden, og som tror Jesus er Guds søn, skal dræbes. Kristne bør forstå, at vi har med Antikrist at gøre.
Jeg elsker og tjener mennesker med forskellige religioner og fattige, og jeg vil aldrig afvise en muslim, der kommer til mig, men dem, der slagter, dræber, voldtager og kidnapper, er jeg imod.
Hvis jeg ikke siger stop, gør jeg mig til ven med dem, som handler på djævelens vegne”.

Pligt til at sige sandheden

Hatune Dogan mener, at de kristne skal vise vejen ud af det mørke, som islamismen spreder:
“Vi kender ikke længere værdien af den kristne kærlighed i Europa. Vi har tabt den, ellers ville denne katastrofe ikke være kommet over os. Jesus beder os om at gå ud i verden for at sprede tro og kærlighed.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Nogle vil måske indvende, at Hatune Dogan er ukærlig i sit syn på islam. Til den kritik svarer hun:
“Jeg er ligeglad med politisk korrekthed. Jeg taler om realiteterne. Jeg har pligt til at sige sandheden og pligt til at redde liv, hvis jeg kan. Det er min mission. Hvis jeg skal redde liv, bliver jeg nødt til at sige sandheden om det, som ødelægger og slår livet ihjel,” slutter Hatune Dogan.