Ny missionærfamilie til Etiopien

Katrine og Christian Schøler Holmgaard med datteren Laura på to år rejser til Etiopien i august som missionærer for Promissio.

Katrine S. Holmgaard har været volontør i Etiopien, mens Christian har boet i landet både som missionærbarn og ansat i Dansk Ethioper Mission.

Fra august rejser Katrine og Christian Schøler Holmgaard til Addis Ababa, Etiopien, som missionærer for Promissio.

I Addis Ababa skal de samarbejde med Mekane Yesus Kirken.
Christian Schøler Holmgaard er ved at færdiggære en ph.d.-afhandling i teologi, som bliver afleveret til forsvar inden sommer. Under sit studie har han vikarieret som præst i Apostelkirken i København.
Katrine S. Holmgaard arbejder hos Finansministeriet og har en kandidatgrad i statskundskab.

Teologisk underviser

Christian S. Holmgaard skal undervise teologer på Mekane Yesus Kirkens seminarium samt overtage flere af missionær Anders Møbergs nuværende opgaver, da familien Møberg er på vej hjem.
Katrine S. Holmgaard skal først og fremmest lære sproget og falde til i den etiopiske kultur sammen med parrets datter Laura på to år.

Christian har boet i Ethiopien som missionærbarn, og både Katrine og Christian har været tilbage i landet som henholdsvis volontør og ansat ved Promissio (dengang Dansk Ethioper Mission). De har også været på studie- og arbejdsophold i England, USA, Myanmar, Holland, Tyskland og Indien.
Katrine og Christian Holmgaard er ansat for en toårig periode.