Ny seniorkonsulent i Musskema.dk

Tidligere efterskoleleder Anders Christensen, Gjern, er ansat som seniorkonsulent hos Musskema.dk.
Den 45-årige Anders Christensen har en master i positiv psykologi.
Han kommer fra en stilling som uddannelsesleder på Tradium i Randers og har tidligere været lærer på Rudehøj Efterskole, afdelingsleder på Specialskolen Silkeborg, skoleleder på Djurslands Efterskole og konceptkonsulent i Krifa.
Hans primære opgave er relations-markedsføring af Musskema.dk’s elektroniske MU-skemaer og øvrige digitale ledelsesværktøjer.
I den nye stilling kan Anders Christensen give erfaringsbaseret rådgivning. Desuden skal han indsamle viden om nye tendenser inden for medarbejderudvikling og være strategisk sparringspartner for Musskema.dk’s direktion.
Musskema.dk har flere kirker, menighedsråd og kirkelige organisationer i sit kundekartotek.