Døve hører og lamme går ved kampagne i Tanzania

Denne mand kunne næsten ikke se noget, nu kan han finde Egons næse uden problemer.

10.000 deltog i møderne, og mange oplevede Guds kraft, skriver Hannah og Egon Falk.

Når du kommer hjem fra sådan en fantastisk kampagne, hvor så mange blev frelst, sat fri fra onde ånder, og helbredende mirakler fandt sted – så er du glad og taknemmelig, men også totalt tømt for energi og ikke alene det, men malaria pumper i kroppen.

Sådan skriver Hannah og Egon Falk, som netop har afsluttet en ny kampagne med New Life Outreach i Geita i det nordvestlige Tanzania.

Men denne kampagne, hvor 10.000 hørte evangeliet, og 1.000 deltog i morgenseminarer, er endnu ikke afslutningen på det danske ægtepars tjeneste.

”Alle vore ressourser og mere til er brugt til at bringe De Gode Nyheder til mennesker, som ikke har nogen steder at gå til, og vi tænker også på de millioner, som endnu ikke har hørt – hvad er der at gøre????? Nyde frugten af vort arbejde? NEJ IKKE ENDNU!

Vor næste kampagne er august 22. – 27. i Buhongwa tæt på Lake Victoria. Vort udstyr er der allerede, og vore folk træner de lokale kirkemedarbejdere i området”, skriver de danske missionærer i deres seneste nyhedsbrev.

– Man er taknemmelig – men tømt for energi med malaria i kroppen, skriver Hannah efter den seneste kampagne.
Hjælp til de udmattede

– Vi er udmattede, og den onde ånd af fortvivlelse banker på vores dør, skriver ægteparret. Men de finder opmuntring i Guds Ord i Isajas 41: 11-13:
”Se alle dine fjender lider nederlag, dine modstandere bukker skamfuldt under. Hvis du spejder efter fjenderne, ser du dem ikke, for de er alle døde og borte. Jeg, Herren din Gud, griber din hånd og siger: Vær ikke bange! Jeg er her for at hjælpe dig.”

Hanna og Egon Falk fortæller videre, at mennesker langt borte fra kom til Geita for at fortælle om deres frelse og helbredelser helt tilbage til 1994.


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Vi ved, at vort arbejde bærer frugt, som ikke forgår, og derfor er vi ikke flove over at bede om din hjælp i form af bøn, men også økonomisk, slutter nyhedsbrevet fra Hannah og Egon Falk.

Hannah og Egon er tæt på pensionsalderen, men de satser på at holde kampagner i Buhongwa d. 22.-27. august, i Misungwi d. 12.-17. september, og i Ibaga og Itaja hhv. den 3.-8. og 24.-29. oktober. Hver af disse kampagner koster 165.000 kr.

– Mindst 10.000 værdifulde mennesker, som Jesus døde for, vil blive frelst, forudser de ud fra tidligere kampagner.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Man kan støtte via New Lifes konto i Danske Bank nr. 9570 – 1 693 3244.