Højskoleforstander fra Mariager bliver seniorpræst i Randers

På søndag bliver Kent Jakobsen indsat som seniorpræst i Den Evangeliske Frikirke i Randers.

Den tidligere lærer og forstander på hhv. Mariager Efterskole og Mariager Højskole gennem 20 år er allerede startet som præst i Frikirken.

Tværkirkelig ansættelse

Den Evangeliske Frikirke i Randers startede i 1888 som en menighed under Missionsforbundet, og den har siden holdt til på forskellige adresser.
I 1974 fik menigheden navnet Den Evangeliske Frikirke. Nu er frikirken kommet med i Mosaik, der er et netværk af evangelikale-pentekostale kirker, hvor Kent Jakobsen er næstformand i bestyrelsen.

Kent Jakobsen har læst på Harvest Bible College i Australien. Han har taget diplomuddannelse i ledelse på VIA College i Aarhus og udgav i juli den selvbiografiske bog ’Discovering My Life Mandate. The Sovereignty and Goodness of God leading an Ordinary Man’.

Festgudstjeneste og indsættelse

Der er gudstjeneste i Den Evangeliske Frikirke på Niels Brocks Gade 1 fra 10.30, hvor Kent Jakobsen prædiker. Herefter vil der være frokost i kirkens café.

Fra 13.30-15.00 vil Tonny Jakobsen, der er præst i Vejle, indsætte Kent Jakobsen som præst i menigheden. Der bliver anledning til at byde Kent, Trine og deres børn velkommen til Randers, kirken og tjenesten. Der vil være små indslag, velkomsttaler og kaffe, oplyser Den Evangeliske Frikirke.