Den Kristne Ambassade mangler volontører til Løvhyttefesten

Der er brug for frivillige til at hjælpe de 5.000 besøgende.

Den Internationale Kristne Ambassade i Jerusalem har brug for volontører i oktober.

Løvhyttefesten i Jerusalem samler hvert år over 5000 kristne fra hele verden på tværs af kulturer og kirkeskel til den såkaldte Løvhyttefest.

– Vi samles fra alle verdenshjørner for at trøste det jødiske folk, feste sammen med dem og bede for Jerusalems fred, fortæller Christina Elisabeth Leinum, som er leder af den danske afdeling af Den Internationale Kristne Ambassade i Jerusalem (ICEJ).

ICEJ Danmark rejser i år med 35 repræsentanter fra Danmark.

– Vi mangler frivillige volontører, der vil bruge 9 dage i Jerusalem som volontører ved Løvhyttefesten. Man booker selv flybillet og sørger selv for transport til Jerusalem, derefter bliver alt omkring overnatning på hostel, god mad og transport arrangeret af ICEJ. Udgiften for overnatning og mad er 700 dollars.
– Hvilken type volontører er der brug for?
– Vi har brug for 4 medarbejdere i ”AJ’s Children Ministries” (3-12 oktober).
1 kvalificeret professionel til TV Production (3-12 oktober).
30 medarbejdere som ”Ushers” (3-12 oktober)
10 medarbejdere til ”Security” (3-12 oktober).

Temaet for årets Løvhyttefest er ”City of God” – Guds by – Jerusalem, som netop for 50 år siden igen blev jødisk.
City of God

Emnet for årets løvhyttefest er ”City of God” (Guds by) og henviser til, at Jerusalem i år fejrer 50 års jubilæum som genindtaget israelsk-jødisk by efter over 1900 år som hedninge- (romersk), kristen (korsridder) og muslimsk by. Israelerne erobrede Jerusalem ved 6-dages krigen i 1967. 2017 er samtidig et jubilæumsår (efter 7×7 sabbatsår + 1 jubilæumsår) i den jødiske kalender. Mange messianske jøder og kristne mener, det har en symbolsk og åndelig betydning.

Bonnke kommer

I år er en af hovedtalerne i øvrigt den verdenskendte evangelist Reinhard Bonnke, som har været redskab til, at mindst 76 millioner mennesker siden 1987 personligt har taget imod Jesus Kristus og udfyldt et registrerings-kort, som bringer dem i kontakt med lokale menigheder. Bonnke ventes at holde sit sidste korstog i Nigeria i november i år.