Kan en gammel kvinde som mig blive helbredt?

Det ville være dejligt, hvis jeg fortsat ville være i stand til at tage til møder i menigheden, og ligeså hvis jeg fortsat ville kunne blive i mit hjem.

Kære Orla Lindskov.
Jeg læser med glæde dine råd og din vejledning til mennesker, som har brug for råd og vejledning.
Jeg har også bemærket, at mange mennesker skriver til dig og takker dig, fordi de har fået hjælp ved at bruge en salvedug, som du har sendt til dem, når de har bedt om det.
Derfor drister jeg mig i dag til at spørge dig, om jeg kan få en salvedug tilsendt.

Gennem de mange år, hvor jeg har været en kristen, har jeg ofte fået hjælp ved at gå til forbøn. Men nu er mine ben begyndt at volde mig kvaler. Jeg har været til forbøn for disse problemer, uden at det har hjulpet mig. Derfor vil jeg meget gerne prøve, om det måske kunne hjælpe mig at få en salvedug.

Jeg skal måske fortælle dig, at jeg er blevet op i årene. Jeg har passeret de 80 år. Derfor kan jeg måske forvente, at mit legeme bliver langsomt nedbrudt.
Men det ville nu være dejligt, hvis jeg fortsat ville være i stand til at tage til møder i menigheden, og ligeså hvis jeg fortsat ville kunne blive i mit hjem. Jeg tror, at det afhænger af, hvad Gud vil og eventuelt kan bruge mig til nu, hvor jeg er blevet gammel.

Men mon ikke Gud ville være i stand til at udruste os hver især, så vi ville kunne bruges, selvom vi bliver ældre.
Når jeg nu medsender et lommetørklæde, ville det glæde mig, hvis du venligst vil bede over det.

Kære Orla Lindskov, hvis du sætter mit brev i din Brevkasse, bedes du underskrive det med bogstaverne Bet.
Med venlig hilsen og tak
Bet

SVAR:

Vi må have det godt selv om vi bliver ældre

Gud, som er vores kærlige Far, vil bevare og vedligeholde vores jordiske legemer, så længe vi skal være her på jorden.

Kære Bet
Du berører flere emner i dit brev, og dem vil jeg gerne sige lidt om.
Du skriver blandt andet, at nu da du har passeret de 80, kan du måske forvente, at dit legeme bliver langsomt nedbrudt.

Tro og forventning hører sammen. Derfor er jeg overbevist om, at når man forventer en langsom nedbrydning og svækkelse af legemet, så er der stor fare for, at det bliver det, man kommer til at opleve. Ifølge Jesus er det, som vi tror og forventer, netop det, der kommer til at ske.
Jesus sagde det på denne måde i Matthæus-evangeliet kap. 9, vers 30: ”Det skal ske jer, som I tror.” Det er troens lov, Jesus her nævner.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Det betyder så, at vi skal være varsomme med, hvad vi tror, og hvad vi forventer til vores liv og til vores legemer.

Når du skriver, at vores legemer med alderen nedbrydes og svækkes, så er det den almindelige måde at tænke på.
Det er jo netop det, vi ser ske for de fleste mennesker omkring os. Man bliver svagere og svagere med alderen.

Det er så ikke særligt spændende at blive gammel, når det er sygdom og svaghed, vi skal møde. Jeg tror bare ikke, det behøver at være sådan.
Jeg vil derimod helst tro på, at Gud, som er vores kærlige Far, vil bevare og vedligeholde vores jordiske legemer, så længe vi skal være her på jorden. Selvfølgelig skal vi også selv gøre, hvad vi kan for vores legemer. Det er oplagt.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Der er mange forhold, der påvirker vores måde at tænke på, og som får tanken og troen til at gå i den forkerte retning.
Prøv engang og hør, hvad Karen oplevede hos sin praktiserende læge:
Hun havde ligesom du passeret de 80. Hun beklagede sig hos lægen over sine gigtsmerter og de andre skavanker. Hertil svarede hendes læge med de ”trøstende” ord: ”Karen, du må huske på, at du ikke er 19 længere.”

Modfalden gik Karen hjem. Det var ikke lige den trøst, hun havde brug for. Men det lægen sagde, er jo det, de fleste danskere tænker, nemlig: ”Når vi er unge, er vi raske. Når vi bliver ældre skal vi være syge og svagelige.”

Heldigvis er det ikke alle, der, tænker sådan. For en tid siden læste jeg om en mand, en dansker oven i købet, der på sin 100 års fødselsdag sprang ud med faldskærm.
Det ville han prøve. Det havde han aldrig gjort før. Denne mand havde i øvrigt også stadigt sit kørekort.

Jeg tænker også her på Lise Nørgaard. Det er hende, der er forfatter til TV-serien: Matador. Hun har udtalt noget i retning af: ”At være gammel handler for de fleste om at have opgivet. Men jeg opgiver ikke.”


Artiklen fortsætter efter annoncen:Hun har for øvrigt lige udgivet sin biografi, som hedder ”De første 100 år.”

I Bibelen læser vi om herrens tjener Kaleb, som højt oppe i årene bad Herren om at måtte være med til at indtage bjergland. Han bad ikke om lavland, som man måske kunne forvente efter hans alder. Han var vist nok også over de 80.

Du har ret i, at Gud selvfølgelig gerne vil bruge os i sin tjeneste, også selv om vi er oppe i årene.
Det er bare ikke derfor, Gud vil helbrede os og bevare os sunde og raske. Guds mål er først og fremmest, som det står i Bibelen, at vi på alle måder må have det godt.

At have det godt er blandt andet for dig, fortsat at kunne tage til møder i din menighed. Desuden også at du fortsat kan blive i dit hjem.

Disse 2 ting har jeg bedt om, og jeg har også sendt dig den ønskede salvedug.
Med venlig hilsen
Orla Lindskov

OPLEVELSER:

Kære Orla Lindskov
Tak for din store tjeneste, hvor du beder for så mange mennesker ud over hele landet.
Jeg håber din forbøn + en salvedug kan helbrede mig nu, for jeg er kommet til at lide af besvær med at falde i søvn.
Tidligere har jeg oplevet at få min ryg helbredt af Jesus gennem dig.
Kh.
En Taknemmelig

Kære Orla Lindskov
Jeg fremsender min salvedug til dig, og håber, at du vil bede over den igen. Den har hjulpet, synes jeg.
Jeg har det bedre psykisk, og også min arm er i bedring. Vil du også bede for og sende en salvedug til min mand. Tak for din tjeneste.
Med venlig hilsen
B.

Kære Orla Lindskov
Det er en glæde at kunne fortælle, at din forbøn for min mands hørelse har hjulpet.
Hjertelig tak endnu engang for din tjeneste.
Mange kærlige hilsener fra
K.