FamilieCamp i Thisted

Der var masser af forkyndelse, musik og lovprisning på FamilieCamp i Thisted, men også hygge på tværs af generationerne.

Connections Danmark, som består af flere uafhængige frikirker, holdt en vellykket bibelcamping i Thisted.

Det er absolut en af de bedste camps, vi har afholdt, siger Kim Torp, som er leder af FamilieCamp i Thisted.

350-400 kristne var i den sidste uge af juli samlet, og ifølge Kim Torp gled alt som smurt. Praktisk og logistisk.

Men også lovsangen, forkyndelsen og fællesskabet har været godt, og der er intet, vi kan sætte en finger på, siger Kim Torp.
Ugen bød bl.a. på fællesmøder på tværs af generationer, men derudover havde de unge deres egen camp, Youth Camp.

Om onsdagen satte de unge lidt fut i bylivet i Thisted med gadeevangelisation på gågaden.
Her bar de papskilte med glade budskaber som ”Du er smuk” og ”Gud elsker dig” og bød på gratis krammere, gratis popkorn og gratis ansigtsmaling – og gav danseopvisning.

FamilieCamp er den årlige sommerlejr arrangeret af Connections Danmark, som er et apostolsk netværk af forskellige frikirker og tjenester, bl.a. Thisted Bibel & Missionscenter, hvor Kim Torp er pastor.

Unge fra FamilieCamp tog en dag på gaden i Thisted og bød på gratis popkorn og ansigtsmaling.
”Himlen på jorden”

Årets deltagere ruttede generøst med pengene, så der blev indsamlet over 120.000 kr. til missionsarbejde, et beløb, som Kim Torp er særdeles tilfreds med.

”Himlen på jorden”, lød årets gennemgående tema, og der var fokus på 500-året for den lutherske reformation. Det var da også tyskere, der var inviteret som årets hovedtalere, ægteparret Claudia og Bruno Zimmerli, som har en profetisk tjeneste hjemme i Tyskland.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Derudover var der forskellige workshops med bl.a. Allan Smith, George Abraham og Dimitri Tsyboulkin, og ægteskabsrådgivning ved Hanne og Claus Bavnbæk, Thisted, hvor både nygifte og guldbryllupspar fik mulighed for at sætte nyt spot på deres relationer.

Ugen bød bl.a. også på fællessvømning i Thistedhallen og udflugter i det naturskønne Thy.

Læs også om:


Artiklen fortsætter efter annoncen:IM-bibelcamping i Hjallerup

UMO-Familielejr