Ny besøgsrekord på Hjallerup Bibelcamping

Der var godt fyldt op til møderne på Hjallerup Bibelcamping.

2000 campister på årets bibelcamping i Nordjylland, som også havde mange en-dags-besøgende.

Det var ren optur for Hjallerup Bibelcamping, som for 5. år i træk satte rekord i antal campister i den sidste uge af juli. 2000 glade campister rejste opløftede hjem, og det var 200 flere end sidste år.

– Det er vores bedste bibelcamping hidtil. Organisatorisk var det den mest vellykkede bibelcamping siden starten i 2012, men også indholdsmæssigt var det vores bedste år.
Jeg synes, at vi har haft nogle fortræffelige forkyndere. Især vil jeg gerne fremhæve vores danske forkyndere, som jeg synes, at vi kan være frygteligt stolte af hér i Danmark. Det er forkyndere af et højt niveau, siger Jonas Holdensen, som er formand for Hjallerup Bibelcamping.

Familierne spiser pizza på Hjallerup Bibelcamping. Vinderfoto i fotokonkurrence. (Foto Martin Bro)
Lokal interesse

Dét, han ikke mindst glæder sig over, er den overvældende interesse, som lokalsamfundet har vist bibelcampingen.
De lokale aviser og tv-medier har fået blik for Hjallerup Bibelcamping og rapporterede lystigt fra ugens aktiviteter, og det er muligvis noget af forklaringen på, at rigtig mange nordjyder, også folk, der ikke er kirkevante, kiggede forbi i ugens løb. Desuden er bibelcampingen en åben campinglejr, hvor alle og enhver kan komme og gå, som de vil, og også deltage i aftenmøderne.

Relevante tilbud

Hjallerup Bibelcamping gør meget ud af at forny sig fra år til år.

Vi er allerede i gang med at planlægge næste års bibelcamping, og vi vil gerne gøre plads til, at Familien Danmark får endnu mere lyst til at besøge os i ugens løb. Altså også flere besøgende, der ikke er kirkevante. Det betyder, at vi skal skabe nogle relevante tilbud, så de får lyst til at komme, og det er vi i gang med.

Jonas Holdensen, formand for Hjallerup Bibelcamping, kalder årets bibelcamping den bedste hidtil.

Vi er jo en stor camp med flere målrettede tilbud eller spor, fordi folk har forskellige behov, og de tilbud skal vi styrke næste år, siger Jonas Holdensen.
Deltagerne på årets bibelcamping har selv mulighed for at få indflydelse på næste års program via en deltagerfeedback på Facebook med plads til idéer, ros og ris, så næste års camp kan blive endnu bedre.

Indsamlede 250.000 kr.

Indsamlingen på bibelcampingen er netop øremærket udviklingen af næste års stævne, og i ugens løb blev der indsamlet i omegnen af 250.000 kr.
Pengene blev bl.a. indsamlet på markedsdagen om onsdagen, hvor der var opstillet små boder, og hvor alt overskuddet gik til Hjallerup Bibelcamping, der har Indre Mission som hovedarrangør.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Der var også masser af fysiske aktiviteter for børn og modige sjæle, bl.a. oppustelige legeredskaber, disc-golf og en Super-Jumper, som er et elastikspring.

Næste års Hjallerup Bibelcamping bliver i uge 31.

 


Artiklen fortsætter efter annoncen: