Kristne har brug for profetisk indsigt for at kunne gøre en forskel i dag

Päivi Heikkala fra Finland

Päivi Heikkala fra Finland, som skrev ”Herren vil give jer byen”, er en af hovedtalerne på den apostolsk-profetiske konference, som fem kvinder arrangerer den 22.-24 september.

Paivi har tidligere været i Danmark til Bedehus Danmarks konference, samt til et Bøn for Danmark-seminar på Ribes Vikinge Museum.

Paivi er trods sin finlandske baggrund en meget levende taler, som brænder for at mobilisere kristne til bøn for landet. Hun satte gang i bedebevægelsen i Finland og bruges i dag som taler i flere europæiske lande.

Udover Päivi Heikkala fra Finland taler også Andy Wallis, som har en profettjeneste og virker ud fra Impact Church i Roskilde.
Og desuden underviser bl.a. Anette Holt, Næstved.

Konferencen arrangeres af fem kvinder, som på egen hånd arrangerede den første Apostolsk Profetiske konference på KIH-højskolen i Kolding sidste år.

Emnet for i år bliver denne gang: ”Sine nådegaver og sit kald fortryder Gud ikke …” og man vil igen fokusere på de apostolske og profetiske tjenestegaver.
Da det ikke er højskolen, der arrangerer, skal man henvende sig til Mirjam Rasmussen, Randers, mir.rasmus@gmail.com eller tlf. nr. 20 81 01 13, hvis man vil med på konferencen.

Andy Wallis, som har en profettjeneste og virker ud fra Impact Church i Roskilde, kommer også.
Nødvendige gaver

– Tjenesterne skal føre kirken frem til fuldendelse. Skriften viser os klart, at vi ikke kan nå dette uden disse tjenester, siger tidl. forstander Leif Rasmussen, som var med på sidste års konference.

– Konferencens budskab var ikke blot til fornuften, da det er vore hjerter, Herren vil nå. Han vil have os til at tage stilling til den 5-foldige tjeneste. Tager vi imod eller forkaster vi den? spørger Leif Rasmussen, Kolding, som har skrevet bøgerne ”Brev til menigheden i Danmark”, ”Vejen tilbage til fremtiden” og ”Efeserbrevet hemmelighed”, som alle handler om, hvordan kirken igen kan blive lys og salt.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Frustreret

– Jeg kom til konferencen med en frustration, desperation, og med spørgsmålet, om Gud virkelig har lagt kald og visioner på mit hjerte – eller om det bare var mig, fortæller Carrie Lautrup, som også tolkede på konferencen.

– Under konferencen fik jeg vished om mit kald. Jeg fik også stiftet bekendtskaber, som betyder, at jeg ikke føler mig alene, men er en del af et netværk af mennesker, som virkelig ønsker at se Guds herlighed komme over Danmark, gennem sit folk,” siger Carrie Lautrup.