Ni danske volontører er på vej til Israel

Fra venstre: Maria Sloth Linde, Esben Munk Jensen, Tabita Tambjerg, Heidi Kirkegaard og Anne Sofie Debel rejser ud som Missionspiloter.

Sidst i august og først i september sender Israelsmissionens Unge ni volontører til Israel.

Her skal de arbejde dels i relation til Israelsmissionens arbejde i Jerusalem og dels være knyttet til nogle af Israelsmissionens partnere i Israel. For tre af dem er opholdet i Israel et led i deres uddannelse på hhv teologistudiet og 3K-uddannelsen.

Missionspiloter

Heidi Kirkegaard, Tabita Tambjerg, Esben Munk Jensen, Anne Sofie Debel og Maria Sloth Linde skal alle afsted med programmet MissionPiloter, hvor de skal arbejde for Israelsmissionens partnere både i Israel og på Vestbredden.

Efterfølgende er fire af dem ansat som provstivolontører i Holstebro, Lemvig og Struer.

Kirkevolontører

Nanna Didriksen er 3K-studerende i Aarhus og skal være kirkevolontør ved Den Danske Kirke i Jerusalem.
Cæcilie Bork Sørensen er 3k-studerende og skal være kirkevolontør ved Immanuel-kirken i Tel Aviv og især være tilknyttet kirkens børnearbejde.
Julie Hejslet Kejgaard er teologi-studerende og skal være kirkevolontør ved Immanuelkirken i Tel Aviv og skal især være en del af kirkens undervisnings- og ungdomsaktiviteter.
Daniel Jensen skal være volontør ved Christ Church i Jerusalem og være en del af deres volontørprogram i samarbejde med den danske kirke.