Nordisk konference for blinde – med temaet ”Kom og se”

Fra den 17.-20. august er Kristeligt Arbejde Blandt Blinde (KABB) vært for den nordiske konference, som i år finder sted på Løgumkloster Refugium.

De kristne blindeorganisationer i Norden har siden 2007 hvert andet år på skift inviteret blinde og svagsynede til at mødes i et kristent fællesskab på tværs af grænserne. I år samles 94 deltagere fra Norge, Sverige og Danmark til konferencen med temaet ”Kom og se”.

Den lidt provokerende overskrift over konferencen vil sætte fokus på, at der er meget i livet og i troen, som ikke afhænger af det fysiske syn. Konferencens tre bibeltimer holdes af Jens Jensen, der er født i Danmark, men som i mere end 40 år har boet i Norge. Temaerne for de enkelte timer er: ”Kom og se Gud”, ”Kom og se hinanden” samt ”Kom og se mig”.

Derudover byder programmet bl.a. på koncert med Fangekoret, udflugt til Tønder Museum med Hans J. Wegners stole, byvandring i Løgumkloster og klokkespilskoncert. Dagene følger rytmen på refugiet, med morgen- og aftensang i klosterkirken.