Nye LM-volontører i Tanzania og Cambodja

Her ses fem af de seks volontører, da de var samlet til introduktionskursus i april. (Foto: Kaja Lauterbach).

I august begynder seks unge i Luthersk Missions volontørarbejde ”Reach” i Tanzania og Cambodja.

De nye volontører vil få mange spændende opgaver, der spænder fra salg af bøger, undervisning af missionærbørn, menighedsarbejde, undervisning af lokale kristne til arbejde i en børnehave for børn af tidligere prostituerede.

Volontører til Tanzania

Nikolai Bach-Svendsen rejste den 2. august. Han er 20 år, fra Esbjerg og blev HTX-student i 2017. Han skal arbejde med salg af kristen litteratur for Soma Biblia fra mobile bogsalg i Dar es Salaam i Tanzania.

Samuel Muldbjerg Christensen rejser den 14. august. Han er 22 år, fra Hillerød og blev student i 2015. Han skal undervise i dansk og give lektiehjælp til missionærbørn og lave ad hoc-opgaver i Dar es Salaam i Tanzania.

Volontører til Cambodja

Caroline Slot Pedersen rejste den 8. august. Hun er 19 år, fra Videbæk og blev student i 2017.Hun skal lave menighedsarbejde og undervise missionærbørn i dansk i Siem Reap i Cambodja.

Simona Kragh Jensen rejste den 8. august. Hun er 21 år, fra Svaneke og blev student i 2016.
Hun skal lave menighedsarbejde og undervise missionærbørn i dansk i Siem Reap.

Johanne Olesen rejste den 8. august. Hun er 19 år, fra Aulum og blev HHX-student 2017. Hun skal arbejde med børnepasning og leg i en børnehave tilknyttet ”Daughters of Cambodia” i Phnom Penh.

Katrine Jensen rejste den 8. august. Hun er 20 år fra Silkeborg og blev student i 2017. Hun skal arbejde med børnepasning og leg i en børnehave under ”Daughters of Cambodia” i Phnom Penh.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Luthersk Mission

LM er den danske organisation, der har flest missionærer udsendt – i øjeblikket omkring 40 missionærer og volontører. De arbejder blandt andet med bibelundervisning, sundheds- og litteraturarbejde i Peru, Cambodja, Tanzania, Etiopien og Grønland.