Rigtig beslutning?

Mogens Skibsted
Bagsværdvej 248
2880 Bagsværd

Moses Hansen er fyret af bestyrelsen. Er det nu en rigtig beslutning, af en mand som er kaldet af Herren, og som har opfyldt sin tjeneste eksemplarisk?

Han er faldet i synd – ja, sammenlignet med David, som også faldt i synd. Han fik sin straf af GUD, men fortsatte som konge. Som skrevet står: Thi sine nådegaver og sit kald fortryder Gud ikke. Rom. 11/29.

Jeg tror, sagen i sig selv er straf nok for Moses Hansen. Vort land behøver prædikanter af hans støbning.Tro mig, om ikke hans vidnesbyrd, med den faldne baggrund, og med Jesu og bestyrelsens tilgivelse, vil blive til stor velsignelse, for Pottemagerens Hus og for Moses’ videre færd med evangeliet.

NB Joh. 8/ 7: Den af jer som er syndfri, lad ham være den første, der kaster sten på hende.