Bangin dræbt i en bilulykke

Bangin og Kirsten Emilie fik 5 år sammen i deres rørende mor-søn forhold.

Vi skrev om den syrisk-kurdiske flygtning i forrige weekend i Udfordringen.

Bangin var en mild, tillidsfuld og godsindet mand, der fik et alt for kort liv her på jorden. Han døde mandag morgen i en soloulykke.

Bangin var i sin bil på vej på arbejde som buschauffør i Arriva, da han forulykkede i nærheden af Låsby ved Aarhus. Ulykken skete kl. 4.20 om morgenen, og der var ingen andre personer impliceret. Bilen kom i slinger, skred ud og ramte et træ.

Bangin blev 29 år. I politirapporten står fejlagtigt 31 år, hvilket bunder i en forkert registrering af hans fødselsår, da han ankom til Danmark.

Udfordringen bragte forrige søndag artiklen om Bangin og hans danske ”mor” – Kirsten Emilie – og deres rørende mor-søn forhold. Hun tog ham under sine vinger, da han for 5 år siden som syrisk flygtning begyndte på en sprogskole i Aarhus, hvor Kirsten Emilie arbejdede.

Jeg blev selv præsenteret for Bangin kort tid efter. Han talte næsten ikke et ord dansk dengang. Men han udstrålede en mild venlighed, udviste en påfaldende omsorgsfuldhed og udtrykte en jernvilje til at skabe sig et godt liv i Danmark.

I de følgende år har jeg fulgt med i hans liv, og vi krydsede jævnligt stier. Jeg var til stede i Citykirken i Aarhus, da han for 4 år siden blev voksendøbt, og han lidt genert og forsagt besvarede spørgsmålet, hvorfor han ville døbes.
”Jeg elsker Jesus”, lød hans korte svar fra podiet – og det gjorde han!

Hans tro var tillidsfuld og umiddelbar. Hans forbehold tilsyneladende fraværende. For Bangin var kristendom ikke teologi og meninger, men ubetinget tiltro og rent hjerte.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Berigede hinandens liv

I søndags sad Bangin som så ofte før ved Kirsten Emilies side i Citykirken. Bagefter tog de hjem til hende. Da Bangin skulle til at køre hjem til Hammel søndag aften gav han Kirsten Emilie en stor krammer, som han plejede at gøre.
Næste morgen var han død.

Bangin og Kirsten Emilie berigede hinandens liv i de 5 år, de fik lov at få sammen.
Netop i denne sommer var så meget godt faldet på plads. Bangin havde afsluttet sin uddannelse til buschauffør, og han havde fået arbejde.

Bangin havde bedt til Gud om at finde en ”mor” til ham i Danmark, og det skete. Også derfor virker hans alt for tidlige død så ubegribelig og meningsløs.
Dén, der elsker meget, skal – sørge meget. Kirsten Emilie er i stor sorg og har brug for alle gode kræfter og for forbøn!


Artiklen fortsætter efter annoncen:Bangin er hos Gud. Dér skal de mødes igen en skønne dag.

Jeg er opstandelsen og livet
Den, der tror på mig, skal leve
om han end dør.
(Joh. 11,25)