Formand går fra bestyrelsen

Formanden for Pottemagerens Hus, Georg Berthelsen, forlader bestyrelsen sammen med rådgiveren Martin Bergsøe.

– Da vi løbende opdager, at omstændighederne ved Moses Hansens fald er mere omfattende og graverende end først antaget og oplyst, tegner der sig til vores store sorg et billede af en tjeneste, der gennem flere år har været omgivet af usandhed og uacceptabel livsførelse, med mange ofre til følge, direkte og indirekte, skriver de i en fælles udtalelse, hvor de opfordrer Moses til at lægge alle kort på bordet og træde tilbage fra al tjeneste.

Moses er allerede fyret og den øvrige bestyrelse – Lis Jensen, Knud Mortensen og Karl Gulløv – ønsker ham heller ikke tilbage.

– Men vi ser måske lidt forskelligt på, hvordan sagen bør håndteres mht. medarbejdere osv. Men nu gælder det om at finde en fremtid for stedet og bygningerne, siger Karl Gulløv.

Henri Nissen

Om Henri Nissen

Ansv. redaktør af Udfordringen. Uddannet fra Journalisthøjskolen. Master i Religious Studies. Forfatter til 14 bøger. Har arbejdet i Folketinget Rejst i Asien og Afrika for bl.a. Det Lutherske Verdensforbund.
Del artiklen! (Klik på ikonerne nedenfor)
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page