Gaither-inspireret WORSHIP i Aalborg

Gospelkoret WORSHIP er inspireret af amerikansk country/gospel tradition, ikke mindst Gaither Gospel.

Søndag den 8. oktober er der lovsangskoncert med gruppen WORSHIP i Bethaniakirken i Aalborg.

WORSHIP har eksisteret i mere end 3 år og består af godt 30 sangere, musikere og teknikere fra mange forskellige kirker i Midt- og Nordjylland. Pianist og projektleder Bjarke Toft er tydeligt inspireret af bl.a. amerikanske Gaither Gospel, der har udgivet utallige kristne sange i ny fortolkning.

Alsidig musikstil

Selv om WORSHIP er stærkt inspireret af den amerikanske country- og gospeltradition, har koret fundet sine egne fortolkninger. De leveres af forskellige vokalgrupper og solister, ledsaget af kor, i en både elektrisk og akustisk, mangfoldig blanding af gospel, ballader, blues, country og lovsang.

Man kan bestille billetter på Sms til 2144 3016 / 4070 4171 – eller mail til vadum37a@hotmail.com / aehansen@mail.dk

Prisen er kr. 100,- pr. billet, som betales ved indgangen.