Hiphoppere redder transkvinde fra selvmord

Andy Mineo, som ses til venstre i billedet, fortæller, at Lecrae (til højre) ”rakte sin to meter lange arm ud” og greb fat i en kvinde, der ville kaste sig ud fra broen på Manhattan i New York.

De to kristne rappere/hiphoppere, Lecrae og Mineo, var på vej i bil fra Manhattan til The Bronx. Idet de kørte over broen, så de en person, som skulle til at kaste sig ud. De kørte derfor hurtigt hen til vedkommende og sprang ud for at tilbyde deres hjælp.

Det skriver CBN News. Andy Mineo forklarer på Facebook, hvad der skete.
”Hun begyndte at klatre over rækværket for at springe”, skriver Mineo. “Lecrae rækker sin 2 meter lange arm ud og griber fat i hende og siger ’nej’ og trækker hende tilbage, og jeg griber hende.”

Ville hjem til Jesus

Kvinden, der var transseksuel, sagde derpå noget, som gjorde dybt indtryk på Lecrae og Mineo:
“Jeg vil bare gerne hjem. Jeg vil bare være sammen med Jesus. Jeg ønsker ikke at leve længere”, fortæller Mineo.

De to kristne kunstnere tilkaldte politiet, og mens betjentene var på vej, trøstede de kvinden og forsikrede hende om, at Gud elsker hende.

Skuffet over racisme

Lecrae har for nylig talt om en krise, som har påvirket hans egen tro. Han fortæller, at han i nogen tid har haft det svært med at forholde sig til Gud, fordi mange kristne har vist sig at have u-kristelige holdninger.

Lecrae har blandt andet talt om kristnes holdning til racisme, og hvordan han og mange andre sorte amerikanere har følt sig afskåret fra almindelige borgerretttigheder.

”Jeg var på et meget mørkt sted, og min tro var gået i stykker… Men til sidst måtte jeg indse, at de alle sammen er svage, faldne mennnesker; det er ikke Gud selv, der gør alle de dumme ting”, forklarer Lecrae.