Mor druknet, mens hun reddede datter

Treårige Jordyn klyngede sig til sin døde mor, da hun blev reddet op af vandmasserne i Beaumont, Texas.

– Mor bad sine bønner, sagde treårige Jordyn til et familiemedlem. Pigen overlevede mirakuløst, fordi hun klyngede sig til sin mor, Collette Sulcer, indtil hun blev reddet sidste tirsdag i det oversvømmede Beaumont i Texas.

Collette Sulcer (41) havde kørt med datteren i bilen, indtil vandmasserne tvang hende til at standse. Da hun forlod bilen, blev både hun og datteren skyllet væk. De blev fundet omkring en km fra bilen og samlet op i en båd, lige før de forsvandt under en bro. De havde allerede opholdt sig i vandet i længere tid.

– Moderen har gjort sit bedste for at holde barnet oven vande. Pigen havde også en rygsæk, som hjalp med at holde hende flydende, oplyser politiet.
Kun Jordyn overlevede opholdet i det kolde vand. Nu er hendes mor blevet udråbt som helt, og folk indsamler penge til den lille pige.

Collette Sulcer var en aktiv evangelist bl.a. på Facebook:
”Mit navn er Collette Sulcer, og jeg tror på Jesus Kristus…Han sagde, hvis du fornægter mig overfor andre, vil jeg fornægte dig overfor min Far. Hvis du ikke skammer dig, må du erstatte mit navn med dit eget og dele det på din egen side #facebookchallenge,” skrev hun i 2016.

Collette Sulcers store familie med mange sygeplejersker, præster og krigsveteraner er chokerede over hendes død. Hun var selv fulgt i sin mors fodspor som sygeplejerske og var kendt i området under kælenavnet ”Nan Nan”, oplyser flere medier.