Sæsonstart over al forventning

Det nye trænerteam på 1. holdet består af tidligere anfører Jonas Haugegaard og cheftræner Andreas Sønderskov Nielsen.

Den kristne fodboldklub i København, FC Udfordringen, er kommet godt i gang efter ferien med et nyt trænerteam, mange nye spillere og gode resultater.

FC Udfordringens 1. hold er kommet godt i gang med et nyt trænerteam, som består af Andreas Sønderskov Nielsen, der er cheftræner, og Jonas Haugegaard, der har smidt anførerbindet og i stedet er trådt ind i en rolle som spillende assistenttræner.

Samtidig er der dukket en del nye spillere op, og nogle gamle kendinge er vendt hjem.
– Vores fokus i opstarten har været på at lære hinanden at kende og at få implementeret de nye ideer, vi som nyt trænerteam har bragt ind på holdet, fortæller Jonas Haugegaard.

Truppen på førsteholdet er i denne sæson formentlig stærkere, end den nogensinde har været.

– Vi er mange, der kæmper om pladserne på holdet, og vi må stort set til hver kamp vælge dygtige spillere fra. Som træner er det en luksus, og som enkelte spillere og som hold er det med til at gøre os alle sammen skarpere, lyder det fra den nye spillende træner.

1. holdet har fået en sæsonstart, der pointmæssigt er over, hvad de havde forventet.

– Vi er stadig i en opbygningsfase, så vores flotte start har overrasket mig lidt. Jeg er sikker på, at vi kun bliver bedre henover sæsonen, efterhånden som vi lærer hinanden og spilsystemet endnu bedre at kende. Vi må se, hvor meget det i sidste ende så rækker til i tabellen, men indtil videre er det utrolig sjovt at spille fodbold i FCU, siger Jonas.

FC Udfordringen er en anderledes klub på grund af et meget klart værdigrundlag med rødder i det københavnske frikirke-miljø. Man forsøger efter bedste evne at udleve klubbens værdier både til træning og til kamp. Fx er det meget vigtigt for klubben at skabe et miljø, hvor alle føler sig velkomne, hvor der er plads til alle, og hvor man er accepteret og inkluderet ligegyldig, om man er høj eller lav, tyk eller tynd. Det har der været særligt fokus på her i opstarten til den nye sæson, hvor så mange nye er kommet til klubben.


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Det er ikke for sjov, at vi siger, at FCU ikke er en klub, men en familie, siger Jonas og fortsætter:

– På alle tre herrehold og på dameholdet hører jeg om god stemning, mange til træning og for det meste også gode resultater. Vi er uden tvivl en klub på vej fremad – både sportsligt og også uden for kridtstregerne. Det er enormt berigende at være en del af, og jeg håber, at endnu flere har lyst til at komme og blive en del af FCU-familien.

FC Udfordringen:

FC Udfordringen:- er en kristen fodboldklub – har 3 herrehold i hhv. serie 1, 3 og 4 og et damehold (7 mands).


Artiklen fortsætter efter annoncen:– startede tilbage i 2005

– træner i Valby Idrætspark

– giver hvert år 10 % af spillerkontingenterne til  velgørende formål.

Læs mere på fcudfordringen.dk


Artiklen fortsætter efter annoncen: