Suhs psykolog-bog til bogklub-medlemmer

Suh Jacobsen har hjulpet mange mennesker gennem sin praksis og gennem den brevkasse, hun har i Udfordringen hver 2. uge. – Bogen kan også købes på Hosianna.dk for 148 kr.

Læsere, der har meldt sig ind i Udfordringens bogklub, vil sammen med avisen søndag modtage brevkasse-redaktør Suh Jacobsens rådgivnings-bog ”Spørg Suh”.

Bogen giver gode råd ”fra vugge til grav”, og hvis man allerede har den, er den en oplagt gavebog – også til ikke-troende.

Desuden vedlægger vi hæftet ”Mit første møde med de kristne”. Det beskriver et autentisk besøg i en af de første kristne menigheder for næsten to tusinde år siden. Mange vil opleve det interessant at sammenligne den tids menighedsliv med vore dages.

Få bøger fremover

– Ønsker du også at være med i Udfordringens gave-bogklub?

Husk! Du skal være abonnent for at kunne modtage bøger.

Hvis du tilmelder dig, vil du fremover modtage en bog sammen med din avis 4 gange årligt.

Du kan af praktiske grunde ikke vælge, hvilken bog, du modtager. Du kan heller ikke bytte din bog, med mindre du selv betaler portoen eller møder op på Udfordringen med en uskadt bog. Her vil du kunne vælge en anden af de udvalgte bøger, som sendes i bogklubben. De bøger, der udsendes, er dels bøger, Udfordringen selv har udgivet, dels bøger fra bl.a. Forlaget Scandinavia.

– Hvad koster det?


Artiklen fortsætter efter annoncen:



– Kun 50 kr. pr. bog – inkl. forsendelse! Eller 200 kr. for de fire årlige bøger til MobilePay 21 97 11 11 – eller Bankkonto 7040-0001830446 – mrkt. bogklub

– Hvor tilmelder man sig?

– På hjemmesiden Udfordringen.dk/bogklub. Eller ring til os på 7456 2202.


Artiklen fortsætter efter annoncen: