Svend Løbner er et offer for muslimske ”løgne for gud”

Flemming Lau
Kragemosevej 3
4200 Slagelse.

Svar på Svend Løbners private indlæg i tidl. numre:

1. Det ville klæde Løbner at tage afstand fra sin påstand om, at Koranen anerkender Messias, og samtidig erklære, at Koranen er et antikristeligt skrift.
2. Vi behøver ikke at sætte radikale muslimer i bås, det klarer de fint selv ved, at 75% af muslimerne går ind for Sharialoven og udtrykker jødehad.
3. Endvidere bagatelliseres de mere end 50.000 IS-krigere, hvoraf mange kommer fra Vesten, og ikke kun tæller nogle få tusinde.
4. Muslimske lærde tager ikke fat på de særdeles problematiske passager i Koranen. Der er Løbner et offer for begrebet Taqiyyah, der betyder løgn for gud.

Sandheden er tværtimod, at Al Azhar universitet i Cairo ikke vil udstede en FATWA, som en af de højeste muslimske autoriteter i verden, endsige erklære IS for at være frafaldne. Det understreges af Sheikh Adil Kalbani, tidligere imam ved stor-moskeen i Mekka.

Han har erklæret, at IS er et sandt produkt af Salafisme, og at de ikke vil gå ind for religionsfrihed og fredelig sameksistens.
Samtidig er der ved samtlige indfaldsveje til Mekka byskilte med påskriften: Moslems Only! Men en FATWA imod en dansk tegner, det kan de finde ud af.
5. DF har fokus på radikaliserede muslimer. Det har PET også. 10 afviste terrorforsøg på 10 år, et gennemført med 2 uskyldige døde til følge. Politi, fængselsbetjente og socialarbejdere er spændt til bristepunktet med banderne og deres lillebrødres kriminalitet. Derudover er der faren for Cross Overs, jf Bataclan og Nice, som kun tager 14-30 dage at udvikle.
6. Så henvises til et næsten uddødt fænomen som KKK i USA og den Central Afrikanske Republik, hvor Løbner bekvemt undlader, at det var de muslimske Selekaer, der startede med et kup og forgreb sig på de kristne.
Hvis man er i tvivl om kristnes forhold i verden, kunne man se på Åbne Døres rangliste over forfulgte kristne. 8 af de 10 værste lande er muslimske. Derudover er der mere end 30 lande, der har konflikter med muslimer i grænseegnene. Islam har blodige grænser, og det er eksploderet, siden den islamiske revolution i Iran 1979.

Selv totalitære ismer som nazisme og kommunisme kommer til kort i forhold til den totalitære islamisme. Den er om nogen åndsbåret af mørkets kræfter, og mod dem har den sekulære humanisme spillet fallit. Vi fordres af vores Frelser til næstekærlighed mod dem, der personligt krydser vor vej, og det har vi varetaget i 40 år! Men der står vist intet om, at vi skal begå kollektivt selvmord, hverken som nation eller som et jødisk-kristent Vesten iøvrigt.