UNO konference om ’Singleliv og fællesskab’ på Børkop Højskole

UNO – Indre Missions fællesskab for singler – inviterer singler i alderen 28 – 60 år til konference den 13. – 17. oktober 2017 på Børkop Højskole.

UNO er et kristent fællesskab for singler og en del af IMs arbejde i Danmark. Her behøver man fx ikke komme med forklaringer på, hvorfor man er single, og det kan være en befrielse. I UNO deles tro og liv, og her skabes nye venskaber og relationer. Alle mennesker har brug for relationer – også singler, understreger singlefællesskabet.

UNO konferencen på Børkop Højskole foregår i begyndelsen af efterårsferien. Her bydes på inspirerende undervisning med fokus på livet i Kristus, bøn og lovsang, fællesskab og humor. Mandag sættes fokus på at være single og kristen, og senere på dagen er emnet ”Hvor er Gud i sorgen?”

Flere oplysninger om konferencen og UNOs arbejde på www.uno.indremission.dk