Bedegruppe i Greve

Jens P. Hansen

Den 2. og 4. tirsdag hver måned kl. 17 mødes en gruppe i Hundige Kirke for at bede for Greve kommune.

– Desuden beder vi for kirkerne og for de personlige emner, som deltagerne kommer med, fortæller Jens Peter Hansen. Mødet er åbent for alle og offentliggøres også i kirkebladet. Sognepræsten er Knud Erik Bräuner.

Der findes i forvejen en anden bedegruppe, som beder for Greve. Jens Peter Hansen er nordjyde og har tidligere bl.a. været formand for KDs regionsbestyrelse, før han og hustruen flyttede til Sjælland.

Henri Nissen

Om Henri Nissen

Ansv. redaktør af Udfordringen. Uddannet fra Journalisthøjskolen. Master i Religious Studies. Forfatter til 14 bøger. Har arbejdet i Folketinget Rejst i Asien og Afrika for bl.a. Det Lutherske Verdensforbund.
Del artiklen! (Klik på ikonerne nedenfor)
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page