Nepal: Fire kristne dømt for magi efter bøn for syg kvinde – nu frigivet

International Christian Concern (ICC) oplyser, at de nepalisiske kristne Lali Pun, Bimkali Budha, Ruplal Pariyar og hans hustru Ganga nu er frigivet fra fængslet. De fire blev i december 2016 dømt for ”vold og hekseri” ved retten i Salyan, efter at de havde bedt for en mentalt syg kvinde.

ICC har gennem et team af advokater kontaktet Nepals regering med krav om frigivelse af de kristne. Den syge kvindes svigerfar anklagede de kristne for vold og magi, efter at han selv havde bragt kvinden til en lokal kirke. Kvinden forlod gudstjenesten og blev senere fundet skrigende og i færd med at (…)

OR
OR
Denne artikel kan kun læses af abonnenter

OR
OR
OR
Bodil Lanting

Om Bodil Lanting

Bodil har det store overblik over relevante nyheder fra ind- og udland. Hun er uddannet teolog med bifag i sprogvidenskab, og er desuden kendt på redaktionen som en kvinde, der har let til latter.
Del artiklen! (Klik på ikonerne nedenfor)
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page