Tekniske fremskridt?

Allan Fisker.
Opstillet til Kommunalvalget for Kristendemokraterne
8220 Brabrand

I en tid med flere ældre, mange tekniske fremskridt og stor spareiver hos visse partier i Folketinget fik jeg denne skræmmende vision:
En ”FABRIK” hvor hjælpeløse, svage og demente bliver kørt rundt mekanisk. Vasket på maskiner i tempereret vand og blæsetørret med varm luft. De blev iført ble af en maskine og lagt i en anden maskine, som aktiverede deres muskler. Såkaldt ”Fitness Service” – ja vi gør skam noget!

Når personerne blev trætte, blev de lagt på sengehylde og pakket godt ind. Blodtryk, forpustethed, råb og skrig blev opfanget af sensensorer, som kunne udløse behandling med bevisthedsberoligende musik. Der kunne også vises ting fra gamle dage, billeder fra Den Gamle By med arbejdende håndværkere og billeder af nuttede dyr. De kunne også få et kramme-pludre-dyr.

Store rationelle måltider blev lavet samlet. Og maden blev blendet – så det var ligegyldigt om de ældre havde tænder eller ej – og så maden gled lettere ned.
På ”FABRIKKEN” var man så humant tænkende, at man endnu ikke gav de uproduktive samfundsøkonomi-belastende personer sprøjten.

Her var man fri for samfundsudgifter til hjemmehjælpere, hjemmehjælpsbiler, lommepenge, mimrekort, liftbusser mm.

En sådan elektronisk verden er inden for mulighedernes rækkevidde i en nær fremtid, Men er det virkelig den verden, vi ønsker?

Tænk hvis det var dine forældre, dit handicappede barn eller dig selv, der blev INDKVARTERET på et sådant højteknologisk hotel.

Håber denne skrækkelige historie kan få nogle til at TÆNKE SIG OM og betale deres skat med glæde til alle de ”varme hænder”, som vi gerne skal have flere af i plejen!


Artiklen fortsætter efter annoncen: