Walther Veith i København

Dr. Walter Veith har en blændende skarp hjerne.

Kendt videnskabsmand med beviser for skabelse og meget mere.

Dr. Walter Veith, som er videnskabsmand, forfatter og foredragsholder, holder fra den 18.-22. oktober seks foredrag i DGI-byen i Tietgensgade i København.

Dr. Veith har en Ph.d. i zoologi, og har arbejdet ved flere universiteter i Sydafrika.

Veith var en brændende evolutionist og han kom på en lang rejse, da han blev præsenteret for det kristne budskab. Efter at have undervist på et universitet i evolution, erkendte han at teorien om en skabelse gav et bedre svar på mange gåder.

Det endte med en afskedigelse. Han blev siden ansat på et andet universitet, hvor han gerne må undervise om skabelse.

Bibelen har også afdækket for ham, at det er vigtigt at leve sundt, og sammen med sine studerende har han opnået nogle gode forskningsresultater.

Andre teorier

Dr. Veith vil dog også komme med sine lidt mere konspiratoriske teorier om, hvordan der foregår en hemmelig antikristen virksomhed. Da han er adventist, ser han fx den katolske kirke som en del af sammensværgelsen imod de ”sande kristne”.

Dr. Veith har skrevet flere bøger samt indspillet mange dvd’er med foredrag om sundhed, bibelske profetier, hemmelige loger og selskaber samt Den Nye Verdensorden.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Foredragsrækken

Foredragene foregår primært om aftenen, med enkelte undtagelser om lørdagen og søndagen, hvor der også er foredrag om formiddagen.

Talerne er på engelsk, men der er mulighed for oversættelse.

Onsdag den 18. oktober er emnet ”Fra skabelse til genskabelse”.


Artiklen fortsætter efter annoncen:I dette foredrag vil Dr. Veith se nærmere på jordens forandring fra en perfekt verden til en ikke perfekt verden, dødens oprindelse og de biokemiske og morfologiske forandringer, som opstod blandt dyrene ved dette skifte.

Darwin anså parasitter og dyrenes fødekæde som bevis for evolution. Men Veith har videnskabelige beviser for, at der kan være en anden grund.

Torsdag er emnet: ”Næring til din hjerne”. Det handler bl.a. om sund livsstil og livsstilssygdomme. Hvilke fødevarer skal man spise for at kunne opretholde en sund hjerne i en sund krop?

Fredag handler det om Donald Trump’s politiske indflydelse. I modsætning til mange andre kristne amerikanere frygter han, at der vil komme en forening af staten og kirken, som vil indføre ugudelige love.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Lørdag formiddag fortæller Veith sit personlige vidnesbyrd.

Lørdag aften vil han appellere til protestanter om at fortsætte oprøret imod Paven og den katolske kirke. Adventistkirken er traditionelt imod økumenisk samarbejde mellem kirkerne.
Søndag morgen handler det om ”En dag til hvile” – hvor han vil argumentere for adventisternes helligholdelse af sabbatten om lørdagen – ligesom jøderne. Langt de fleste kristne holder søndagen hellig til minde om Jesu opstandelse.

Der er gratis adgang. DGI-Byen ligger ca. 200 m fra Københavns Hovedbanegård og der er parkeringskælder tilknyttet til DGI-Byen.