Henri Nissen blev ikke valgt

Til trods for 1.929 personlige stemmer lykkedes det ikke Udfordringens redaktør Henri Nissen at blive valgt til Region Syddanmark for Kristendemokraterne.

Partiet var i valgforbund med tre andre små partier, men fik ikke nok til et mandat. Nissen var også opstillet i Kolding kommune, men heller ikke det gav valg. Her opnåede valgforbundet dog et ekstra mandat, så byens populære borgmester Jørn Pedersen (Venstre) fik absolut flertal med sit eget parti.

Lisbeth Thomsen

Om Lisbeth Thomsen

Lisbeth er redaktionssekretær: Som en del af redaktionen er hun med til planlægning og udarbejdelse af avisen. Hun har mange funktioner, og fungerer også som sekretær for redaktøren og afløser for annoncekonsulenten.

Del artiklen! (Klik på ikonerne nedenfor)
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page