Steve hjalp 175.000 jøder til Israel

Et historisk billede af Steve Lightle, der byder forfulgte jøder fra det tidligere Sovjetunionen velkommen ”hjem” til Israel – efter næsten 2000 år.

Manden bag Exodus II kommer til Danmark og taler bl.a. i Herning, Kolding og på Udfordringen.

Steve Lightle er amerikansk jøde, men blev som ung Jesus-troende, og det forandrede hans liv totalt.

I 1974 følte han, Gud talte til ham om, at nu ville jøderne vende hjem til Israel – som omtalt i profetierne i Gamle Testamente. Dengang handlede det især om trængte jøder i Sovjetunionen.

Han besøgte mange lande med sit budskab under titlen ”Let my people go” – ”Lad mit folk rejse!” og det gjorde stort indtryk på mange – også i Danmark.

I 1991 var han med til at starte Operation Exodus, der dengang hjalp jøder hjem med båd og fly.

Det gør Exodus stadig, ikke kun fra det tidligere Sovjetunionen, men fra store dele af verden.
Organisationen er vokset til en verdensomspændende organisation i mere end 50 lande og hjælper fortsat tusindvis af jøder hjem til Israel. På de mere end 25 år der er gået, har Exodus/Ebenezer hjulpet mere end 175.000 jøder til Israel.

Steve Lightle har skrevet flere bøger, bl.a. bestselleren ”Exodus II” og ”Operation Exodus II”. Han rejser fortsat rundt i verden og fortæller om, hvordan profetierne i Det gamle Testamente om jødernes hjemvenden til Israel opfyldes lige for vores øjne i 2017, og om, hvad han mener er kirkens opgave i denne tid.

Kun 3 møder i Danmark

Tirsdag den 21. november taler Steve kl. 14 i Kirke-i-byen i Kolding og kl. 19 i Herning Frikirke. Mandag d. 20.11. kl. 14 er der et møde for præster, ledere og andre interesserede i Udfordringens mødelokale i Christiansfeld. Her bliver der også mulighed for at se avisen, boghandlen og smage en honningkage i café Morgenstjernen, hvor man også handler med israelske dødehavsprodukter.


Artiklen fortsætter efter annoncen: