Tim Tebow: ’Jeg skulle vidne…’

– Sygdom skal ikke hindre mig i at gøre det, Gud kalder mig til, siger NFL-spiller Tim Tebow.

– Jeg undskyldte mig med sygdom. Men det var forkert, siger Tebow om en oplevelse i Atlanta.

Den kristne footballspiller Tim Tebow har for nylig talt om det at følge Guds ledelse. Han delte sine egne erfaringer med 1000 mennesker i en menighed i New Jersey.

NFL-spilleren, der er kendt for at knæle og give Gud æren for sine kampe, var for nylig i lufthavnen i Atlanta, Georgia. Her følte han, at Gud ville have ham til at tale med en mand, der haltede. Men Tebow, der havde halsbetændelse og følte sig lidt syg, valgte ikke at kontakte manden.

Nye chancer

Senere fik han skyldfølelse over at have brugt sin fysiske situation som en undskyldning for ikke at adlyde Guds kald, så han bad Gud give ham en anden mulighed for at dele Kristi kærlighed med en eller anden.

Og Tebow fik en ny chance, da han så en krigsveteran med kunstige ben. Tebow gik hen til manden, takkede ham for hans indsats i krigen og fik en snak med ham. Da de skulle med samme fly, tilbød Tebow veteranen sit eget sæde på 1. klasse.

Ganske vist ville Tebow selv have nydt at kunne sidde i fred og ro på første klasse. Men han fandt ud af, Gud åbenbart havde planer for flere andre passagerer, som Tebow også skulle tale med på samme tur. Blandt dem var en kvinde, der havde behov for at tale med ham om sine ægteskabelige problemer.

Efter talen takkede Liquid Church Tebow på Twitter for det inspirerende budskab.

LiquidChurch samarbejder med Tim Tebow Foundation om arrangementet ’Night to Shine’, som er en gallafest for unge med særlige behov. Festen holdes hvert år i februar.


Artiklen fortsætter efter annoncen: