Undgå mere kønsforvirring

Af Henri Nissen
Ansvarshavende redaktør

Når man nu i fuldt alvor diskuterer, om vi skal indføre et 3. køn i pas og dagligdag, så er det virkelig et tegn på, hvor langt vores vestlige kultur er kommet ud på et sidespor.

Velmenende mennesker forsøger at tage hensyn til den promilledel, som åbenbart fødes vanskabte uden et tydeligt køn. Men i stedet for at hjælpe de ganske få, som altid har været der, så vil man ændre hele vores samfund i dets grundstruktur. Det er her, man tager fejl.
Det er slet ikke gratis – hverken økonomisk eller kulturelt, – hvis vi fremover skal indrette alting efter, at der også er nogle, som hverken er mænd eller kvinder. Og man gør disse mennesker en bjørnetjeneste ved at fratage dem kønnet.

Man kan skifte køn på internettet

I al ubemærkethed har partierne i folketinget allerede gennemført en anden lov, som betyder, at man meget let kan skifte køn – på internettet. Og i dette tilfælde bygger det ikke engang på fakta – om man har mandlige eller kvindelige kønsorganer – men på følelser. Hvis jeg bare sådan føler, at jeg i virkeligheden er en kvinde, så kan jeg let og hurtigt få ændret mit pas, personnummer osv. Og fremover bør jeg så gå ind på kvindetoilettet – eller hvad? Jeg bør sidde i sauna med kvinder – eller hvad. Det tror jeg, de vil betakke sig for.
Det er første gang i dansk retshistorie, at man lader en persons egne følelser træffe en juridisk afgørelse. Ingen læger eller psykologer skal kontrollere – hvis en person blot føler noget. Det er langt ude.

En bjørnetjeneste

Man gør mennesker en bjørnetjeneste ved at gøre dem til intetkøn, eller ved at lade dem selv vælge ud fra øjeblikkelige følelser, hvilket køn, de vil have for derefter officielt at bekræfte dem i deres kønsforvirring.
Det er altid spændende at eksperimentere, men som samfund må vi holde fast i de naturlige strukturer, som vores civilisation bygger på. Ellers rasler det.