Børn på orkanhærget ø fik julegaver fra ’Operation Julebarn’

Børnene på den orkanhærgede ø Barbuda fik deres skoæsker med julegaver fra Samaritan’s Purse tidligt i år.

’Operation Christmas Child’ fra organisationen Samaritan’s Purse har i år sendt tidlige julegaver til børnene på den orkanhærgede caribiske ø Barbuda.

Orkanen Irma ramte Barbuda i september og ødelagde eller skadede 95% af husene på øen, og mange blev hjemløse. Derfor valgte Operation Julebarn, at børnene skulle opmuntres med tidlige julegaver i år. Ifølge The Christian Post har omkring 250 børn nu fået deres skoæsker med legetøj, slik og kristne bøger.

Pastor Mark Brumbelow og hustruen Cherry, hvis hjem i Texas blev ødelagt af orkanen Harvey, besøgte Barbuda sammen med medarbejderne fra Samaritan’s Purse for at uddele gaverne.
– Selv om vi ikke kunne bringe dem alt det, de har brug for, takker vi Gud, fordi vi kunne tage en skoæske, og fordi modtagerne hørte juleevangeliet på sådan en fantastisk måde den dag, siger

Mark, som er præst i Grace Baptist Church i Wild Peach, Texas.
– Skoæskerne fik også smilene frem på deres ansigter. Børn som har haft så meget at surmule over, havde så meget at smile af den dag. Det var en stor velsignelse at føle den glæde og begejstring og selv være en del af det, tilføjede Mark Brumbelow.

Teamet fra Operation Christmas Child afleverede en skoæske-julegave til hvert eneste barn på Barbuda under besøget i november.