Det himmelske Juleshow vil gentage sidste års succes

De medvirkende ved Det himmelske Juleshow d. 15.og 16. december er Julie Lindell, Dina Dánialsdóttir, Maj-Britt Dørken, Andreas Hejslet, Sidsel Klitlund, Mattias Hansen, performeren Rookie, koret Gospel Kids DK og kapelmester Peter Sørensen. Foto fra juleshowet i 2016.

Showet i Aarhus til fordel for julehjælp til trængte familier bliver i år over to aftener.

En række kirker i Aarhus gik sidste år sammen om at arrangere julekoncerten ”Det Himmelske Juleshow”, som blev en bragende succes, og derfor gentages begivenheden i år med ikke ét, men to juleshows i december.

Det sker fredag den 15. og lørdag den 16 december i Citykirkens store sal i Aarhus, begge aftener kl. 19.30. Det bliver to aftener med masser af sang og show og glad stemning, men baggrunden er mere alvorlig.

Penge til julehjælp

Showet indbragte sidste år 81.367 kr., som gik ubeskåret til den julehjælp, som Kirkens Korshær og Frelsens Hær i byen står for. En bred vifte af kirker tog initiativ til juleshowet, fordi behovet for julehjælp til trængte familier i Aarhus har været stærkt stigende i de senere år, og Kirkens Korshær og Frelsens Hær har ikke kunnet følge med behovet.

Drømmen er, at ingen familier skal afvises, når de søger om julehjælp. Derfor går overskuddet i år til det samme vigtige formål. Alle medvirkende arbejder gratis, og selv Koda og Gramex har stillet musikken til rådighed uden betaling.

Medvirkende

De medvirkende er solisterne Julie Lindell, Dina Dánialsdóttir, Maj-Britt Dørken, Andreas Hejslet, Sidsel Klitlund, Mattias Hansen, performeren Rookie, koret Gospel Kids DK og kapelmester Peter Sørensen.

Kirkerne, der står bag, er Aarhus Bykirke, Aarhus Valgmenighed, Frelsens Hær, Indre Mission, Citykirken, Saralystkirken og hjælpeorganisationen Kirkens Korshær.
Man kan læse mere på www.dethimmelskejuleshow.dk, hvor der også kan købes billetter.