’Julens største gave er Guds kærlighed til mennesker’

USAs førstedame, Melania Trump, har stået for juleudsmykningen af Det Hvide Hus, hvor der indgår en julekrybbe.

Den 30. november tændte Donald og Melania Trump det traditionsrige National Christmas Tree, et 12 meter højt juletræ foran Det Hvide Hus. Indendørs havde Melania sørget for juleudsmykningen med bl.a. en julekrybbe.

I sin tale sagde præsidenten blandt andet:

”Fra de første dage i vort lands historie har amerikanerne kendt julen som en tid for bøn og tilbedelse, for taknemlighed og god vilje, fred og fornyelse. Melania og jeg er fyldt med glæde her i denne velsignede tid, hvor mennesker glæder sig over julens mirakel.

For kristne er dette en hellig tid, fejringen af vor Herre og Frelser Jesu Kristi fødsel. Juleberetningen begynder for 2000 år siden med en mor, en far, deres nyfødte søn og den allerstørste gave af alle, nemlig Guds kærlighed til hele menneskeheden.

Uanset hvad vi ellers tror, ved vi, at Jesu Kristi fødsel og beretningen om hans utrolige liv har ændret menneskehedens historie for altid. Der er næppe noget aspekt af vores liv i dag, som hans liv ikke har berørt: Det gælder kunst, musik, kultur, lovgivning og vores respekt for livets hellighed og værdi i ethvert menneske i verden.

Hver eneste jul bliver vi klar over, at julens ånd ikke handler om, hvad vi har, men om hvem vi er – hver eneste af os er et barn af Gud. Det er den ægte kilde til glæde på denne tid af året. Det er det, som gør julen ’glædelig’ ”sagde Donald Trump.

Præsidenten sluttede med bøn om Guds velsignelse over USA, dets udsendte og alle landets familier.

 


Artiklen fortsætter efter annoncen: