Silkeborg Oasekirke starter nytåret med en ny præst

Formanden for DanskOase bliver nu præst i Silkeborg.

Søndag 7. januar 2018 slår Silkeborg Oasekirke dørene op til en festlig gudstjeneste, hvor deres nye præst Peter Sode Jensen bliver indsat.

Silkeborg Oasekirke har oplevet stor vækst de senere år, hvor store og små fællesskaber er vokset frem i kirken. Nu glæder menigheden sig over at kunne byde Peter Sode Jensen velkommen som kirkens nye ledende præst.

”Peter er en person, der elsker at se mennesker og fællesskaber blomstre i autentiske og omsorgsfulde relationer. Vi glæder os til, at Peters værdier og egenskaber kommer i spil i vores kirke”, siger Irene Jørgensen, der er formand for Silkeborg Oasekirke.

Mere end gudstjenester

Silkeborg Oasekirke er mere end det, der foregår til gudstjenesterne om søndagen. I løbet af ugen er der forskellige aktiviteter for alle aldre. Derudover har kirken en stærk diakonal profil, som Peter Sode Jensen ser frem til at blive en del af.

”Det er en dynamisk og spændende kirke med et diakonalt hjerte. Et fyrtårn for både Silkeborg by og hele landets kirker, især på det diakonale område”, fortæller Peter og ser frem til, i samarbejde med både lønnede og ulønnede, at række ud til mennesker i og omkring Silkeborg.

Hvem er den nye præst?

Peter Sode Jensen er 49 år og gift med Anne Marie Sode Jensen. De har sammen fire piger, hvor den ældste er 26 år og den yngste er 13 år. Oprindeligt er Peter udlært landmand, men skiftede senere høtyven ud med teologien for at blive præst.

I de sidste otte år har Peter været frimenighedspræst i Holstebro Oasekirke. Tidligere har Peter været præst i Klemensker Sogn på Bornholm. Pr. 1 januar 2018 tiltræder han som præst i Silkeborg Oasekirke.
Familien regner med foreløbig at blive boende i Holstebro.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Indsættelsen den 7. januar

Festlighederne starter kl. 14 i kirkens lokaler på Frichsvej 2 i Silkeborg. Ved gudstjenesten vil repræsentanter fra Dansk Oases Menighedsnetværk og Silkeborg Oasekirke stå for indsættelsen af Peter Sode Jensen.

Peter vil også selv for første gang prædike i kirken som kirkens nye præst. Efter gudstjenesten vil der være en uformel reception med kage og kaffe til alle.
Elisabeth Koppelgaard/ Bodil