Aarhus: Debat- og caféaften for singler

– Det er vigtigt at møde andre i samme livssituation som en selv, siger Karina.

Kristne singler har brug for en emnebank og et netværk mellem de årlige sommercamps. Det mener Karina, som inviterer til caféaften i Citykirken Århus den 19. januar.

Karina har de seneste år arrangeret single-events under navnet ”SC Social” på Sommercamp i Mariager. Her har kristne singler haft muligheden for at mødes, have fællesskab og lave aktiviteter sammen.

Nu oplever Karina en stigende efterspørgsel efter flere single-arrangementer i årets løb.

Et rum, hvor alle er set og elsket

– Vi laver dette event, fordi vi gerne vil se, om der er basis for at holde en slags debat- og caféaften om forskellige temaer. Derfor vil der også være et spørge- og idéskema, som vi håber, deltagerne vil udfylde, så vi kan få et bredt billede af ønsker til netværk og fællesskab for kristne singler, forklarer Karina.

Hun håber, at det nye netværk vil samle personlige kristne i et tværkirkeligt fællesskab. Så uanset om man har baggrund i IM, Oase, Baptisterne, Pinsekirken, Folkekirken eller andet – eller om man er 25 eller 55 år – er man hjertelig velkommen.

Enhver med interesse for emnet er velkommen. Man må også gerne kontakte arrangørerne på forhånd, hvis man ikke bryder sig om at komme alene. Hvis man skriver en sms til 22945125 kan man aftale at mødes med en, som man kan følges med til café-aftenen, forklarer Karina.

At møde sin soulmate

Et gengift ægtepar, Sanne og Flemming, vil holde oplæg og besvare spørgsmål fra café-gæsterne.

– Lyt, men spørg også Sanne og Flemming, hvordan det var for dem at være fraskilte med børn. Om at være singler i et kristent fællesskab, at have en Gud-givet længsel om at være to. Om at tro og håbe, og begå sig ude i dating-verdenen, blive mødt og set, og endelig møde sin soulmate.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Men det handler ikke kun om parforhold, understreger initiativtageren.

– Gode venskaber opstår i en forventningsfri atmosfære. Kom og nyd en dejlig aften i Citykirken i Århus. Vi glæder os til at se dig til en hyggelig caféaften, opfordrer Karina, som har inviteret singler ”fra Ålborg til Vejle og fra Århus til Herning”.

Debat- og Caféaftenen starter kl. 19 på Viborgvej 173, Århus V.


Artiklen fortsætter efter annoncen:SC Social

Single-mødestedet på Sommercamp er et sted, hvor man kan møde ligesindede. Det er ikke et datingtelt, men det er nok en udbredt fordom hos dem, som ikke selv er singler, vurderer Karina.

– For os, som er i denne livssituation, handler det helt naturligt mest om at være sammen med andre, der er ligesom os.

At der så ligger en Gud-givet længsel dybt i de fleste mennesker er en anden sag, som vi også tror på sundest kommer ud af venskaber. Og den slags gode venskaber kan måske netop opstå i en forventningsfri atmosfære som her, slutter hun.