Konservativ kristen skuespiller erklæret uønsket på bogmesse

Kevin Sorbo, som er kendt for sine hovedroller i ”Hercules-serien” og de kristne film ”Soul Surfer” og ”God’s Not Dead” blev nægtet adgang til en tegneseriemesse.

Kevin Sorbo bliver ikke inviteret til Comicons tegneseriemesse i april på grund af sit venskab med den konservative talkshow-vært Sean Hannity.

Sådan lyder forklaringen fra East Coast Comicons grundlægger Cliff Galbraith, ifølge nyhedsmediet The Daily Caller. Galbraiths venstreorienterede venner opfordrer ham nu til også at udelukke skuespillere som Clint Eastwood, Mel Gibson, James Wood, Jon Voight og Chuck Norris for deres konservative synspunkter. Kevin Sorbo er normalt en populær gæst ved tegneseriemesser på grund af sin rolle i tv-serien om Hercules.

I en kommentar til Galbraiths udtalelse har Kevin Sorbo bemærket, at han ikke selv kender noget til East Coast Comicon, og at det nok er et forsøg på at få gratis reklame.

Kevin Sorbo, der har haft hovedroller i flere kristne film, har tidligere udtalt, at der foregår en regulær diskrimination af kristne skuespillere i Hollywood.