Hvem skal have Omsorgsprisen 2018?

Sidste år vandt sygeplejerske Tonje Olsen Dansk Kristelig Sygeplejeforenings Omsorgspris.

Dansk Kristelig Sygeplejeforening efterlyser kandidater til årets Omsorgspris.

Går noget galt i sundhedsvæsenet, er medierne hurtigt ude med riven. Det skal de også være. For fejl og mangler skal påtales for at blive udbedret. Men det er også vigtigt at hylde den gode rollemodel, som ofte må arbejde under meget svære vilkår.

Det mener DKS, som nu opfordrer sine medlemmer til at indstille egnede kandidater til Omsorgsprisen 2018. Prisen vil gå til en sygeplejerske, social- og sundhedsassistent eller en social- og sundhedshjælper, som på en særlig måde er en rollemodel, hvad angår høj faglighed, medmenneskelighed og nærvær.

Nominering

DKS opfordrer nu sygeplejepersonale på sygehuse, plejecentre, i hjemmesygepleje og på hospices til at finde egnede kandidater til prisen.
Det kræver ikke medlemsskab af DKS hverken at indstille eller blive indstillet. Når man evt. i samarbejde med kolleger har fundet en egnet kandidat, skal man sende sit forslag med begrundelse til priskomiteen c/o Kirsti Skov Kjeldsen kirstiskov@gmail.com senest den 9. marts.

Omsorgsprisen

Prisen blev uddelt første gang i 2015 og vil i år blive uddelt på foreningens landsmøde den 6. april 2018 på Diakonhøjskolen i Aarhus. Her vil prisen blive overrakt af lederen af demensplejehjemmet Dagmarsminde, May Bjerre Ejby.

Prisen består af
• 2000 kr.
• en glasstatuette
• en buket blomster
• et diplom
• gratis deltagelse i Dansk Kristelig Sygeplejeforenings temaeftermiddag og frokost på Diakonhøjskolen i Aarhus fredag den 6. april 2018, hvor prisen overrækkes.