TV-værter støtter Mercy Ships

Peter Ingemann og Rasmus Tantholdt var enige om, at gevinsten fra ’Hvem vil være millionær’ den 4. febr. skulle gå til det kristne hjælpearbejde ud fra Mercy Ships Danmark.

– Peter har valgt, at vi skulle støtte Mercy Ships, som han har fortalt om i et meget rørende program. Og det er nogle meget, meget dedikerede mennesker, sagde Rasmus Tantholdt før quizzen ’Hvem vil være millionær’ gik i gang den 4. februar.
Også quizzens studievært, Hans Pilgaard, udtrykte forståelse for valget af det gode formål.
– Du bliver stadig berørt, når du taler om det. Hvorfor gjorde det arbejde særligt indtryk på dig? spurgte han Peter Ingemann, som derpå fik mulighed for at fortælle lidt mere om arbejdet ud fra den tidligere storebæltsfærge Dronning Ingrid.
– Der er 350-400 mennesker, som arbejder i døgndrift for at hjælpe mennesker. Når folk kommer ind og bliver opereret, har de det ene ben i graven og er måske udstødt af landsbyen. Når de kommer ud igen, har de livet foran sig. De folk dér arbejder gratis, betaler selv deres ophold og deres flybilletter. Det er SÅ rørende, forklarer Peter Ingemann i programmet.
Da Peter Ingemann og Rasmus Tantholdt røg ud af quizz-programmet, havde de skaffet 50.000 kr. til Mercy Ships Danmark.
Bodil