Menigheden: Lystyacht eller krigsskib?

Evangelist Tonny Møllerskov
Ribevej 77, Sdr. Hygum
6630 Rødding

Gadedemonstrationer mod præstestyret i Iran. Kinas kommuniststyre nedriver kors og kirker. Og vi kristne i den rige verden har nok af alt – undtagen vækkelse! Og ingen fysisk forfølgelse!

“Den Himmelske Mand”, Broder Yun siger i bogen, at menigheden i Vesten sover – og at forfølgelse og fængsling/tortur i Kina er en “statsdreven Bibelskole”, der udruster troende til vækkelsestjeneste – og menigheden beder aldrig for, at kommuniststyret styrtes!

Iranske pastor Ali siger, at der er udbredt vækkelse i Iran/Mellemøsten [VOMradio.net, 3.11.17] – og at menigheden i Iran ikke beder for, at præstestyret styrtes. For – siger Ali – vi ser på menigheden i Vesten: Ulydig kristendom under total frihed – hvor velstandskristne er fanget i materialisme og humanisme – med menneskefrygt! Vi foretrækker forfølgelse under præstestyret, samtidig med en stor vækkelse, hvor mange muslimer frelses!

Valgmuligheder i Danmark: 1) Kristne fortsætter med at “komme i menigheden” – uden at gøre Kristus kendt (Ap. Gern. 1:8)! 2) Kristne vælger frit at adlyde Missionsbefalingen og leve i vækkelse, ligesom i Apostlenes Gerninger! Hvad gør du?
“Du, som bryder lænker, løser trælles bånd.” Herren befriede mig efter over 7 år i menneskefrygtens fængsel! “Vil du blive gjort FRI?”