Det var Guds indgriben

Henrik J. Kahlke
2690 Karlslunde

For et år siden deltog min kone Kate i en undersøgelse, hvor hun blev screenet for tarmkræft.

Et par dage senere (en fredag morgen) ringede overlægen fra Køge Sygehus til hende og fortalte, at de havde fundet ondartede kræftceller i hendes tyktarm. Hun blev indkaldt til en ny undersøgelse allerede mandag morgen. I den forbindelse skulle hun indtage noget medicin, som jeg skulle hente på sygehuset med det samme.

Jeg er buschauffør og skulle møde klokken 12, så jeg kunne lige nå det.

Vi var selvfølgelig begge meget kede af situationen, som vi ikke kunne overskue, og det var hårdt, at jeg skulle på arbejde.

Da jeg er på vej til sygehuset ringer min chef til mig, og spørger om jeg er interesseret i at holde fri den dag, da han har overskud af chauffører. Jeg siger selvfølgelig ja tak, og kunne så køre hjem til Kate, så vi kunne være sammen hele dagen.

Vi er 400 chauffører på min arbejdsplads, og jeg betragter det som et mirakel, at han lige præcis vælger at give mig fri. Jeg har ikke oplevet før, at han har ringet på den måde, og det har mine kolleger heller ikke.

Det var Guds indgriben, og vi har begge takket ham i bøn.


Artiklen fortsætter efter annoncen: