Sharon Stone profeterede over Danmark

Dr. Sharon Stone er en anerkendt profet, som primært virker i Europa. Foto: Kirken i Kulturcenteret Media

”Profetisk historie bliver skabt lige nu, og det bliver den næste, store bevægelse fra Gud”. Det var et af Dr. Sharon Stones budskaber til Danmark på weekendens profetiske konference i København.

Dr. Sharon Stone har profeteret i hele 40 år. Hun er amerikaner, men bor i England, fordi Gud har kaldet hende til at tjene som profet i Skandinavien og resten af Europa.

Kirken i Kulturcenteret har afholdt profetiske konferencer med hende i mange år, og i weekenden var Dr. Sharon Stone igen på besøg i København, hvor hun delte flere ord om Danmark. Et af hendes ord gælder både for Danmark og for resten af verden.

”Vi er midt i skabelsen af profetisk historie, hvor Helligånden forløser den næste fase af det profetiske. Gud vil reintroducere Helligånden, og det vil være den næste, store bevægelse fra Gud,” proklamerer Sharon Stone.

Da jeg senere interviewer Dr. Sharon Stone og spørger til denne næste bevægelse, understreger hun, at det profetiske ikke kun er for nogle få udvalgte.

– Det profetiske skal informere os, og det skal hjælpe med at give forståelse af, hvad Himlens vilje er. Gud ønsker jo at komme. Man skal ikke tro, at det profetiske kun er i nogle få mennesker, og den nye vind, der vil komme i den næste bevægelse, hvor Gud vil reintroducere Helligånden, vil opfylde skriftstedet i Joels Bog, som taler om, at alle Guds sønner og døtre vil komme til at profetere, fortæller Sharon Stone.

Den 2. vind

Dr. Sharon Stone prædiker om den næste profetiske fase ved at bruge en profetisk analogi ud fra Ezekiels Bog 37,1-10. Her viser Gud profeten Ezekiel en dal med tørre knogler, som Gud siger, han skal profetere over. Da Ezekiel profeterer over knoglerne første gang, samles knoglerne, og der kommer sener, kød og hud på dem, men der er ingen livsånde i dem.

Vi skal altid gå tilbage til Guds Ord. Helligånden handler ikke om rysten, manifestationer og tungetale, selvom det jo er en del af, hvad Helligånden gør i os. Bibelen siger, at Helligånden fyldte dem med kraft, så de kunne blive udrustet, for Gud vil ses stor og kraftfuld i dit liv og i dit samfund.

– Jeg tror, vi er i en tid, hvor Gud tilføjer den sidste procent, livsånden til os. Guds Legeme er ved at komme sammen som knoglerne, og der er sener, kød og hud på os. Gud siger, at vi har adlydt ham, ligesom Ezekiel gjorde, da han profeterede, og Kirken ser godt ud, men der er ingen livsånde i os.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Sharon Stone understreger, at det bestemt ikke betyder, at vi ikke har haft og har Helligånd i os, men som Gud sagde til hende: ”Jeg kommer til at reintroducere Helligånden til dig, og hvor du troede, at du havde livsånden, vil du komme til at se, at det er småt i forhold til, hvad jeg kommer til at give dig” – og det gælder generelt, siger Sharon Stone. Det samme gælder vores kendskab til Gud: hvor vi troede, vi kendte Gud, vil vi se, at vi næsten ikke kendte ham, når han reintroducerer Helligånden. De 99 procent vil ikke kunne sammenlignes, når vi ser den sidste procent. Når knoglerne samles og får sener, kød og hud på, er det de 99 procent.

– Den sidste procent er den afgørende, for det er livsånden, som er Helligånden. Det er tid til den 2. vind, som bringer den ene procent, der gør hele forskellen, forklarer Dr. Sharon Stone, da jeg interviewer hende.

Tal liv til dine løfter

Sharon Stone fortæller fra talerstolen, at der er tre dele i den næste profetiske fase. Hun bruger mest tid på den del, vi skal gå i gang med nu. I Ezekiel 37,9-10 har knoglerne fået sener, kød og hud, og Gud siger, at Ezekiel skal profetere til knoglerne for anden gang. Det er den næste profetiske fase. Ezekiel skal profetere til livsånden, at knoglerne skal komme til live. Livsånden kommer ind i dem, de kommer til live, står oprejst, og de er en meget stor hær, siger Bibelen.


Artiklen fortsætter efter annoncen:– De profetiske løfter skal manifesteres i denne sæson, så det er tid til, at du skal profetere til dine profetier, siger Herren. Du skal begynde at forløse Guds Ånd over de profetiske løfter i dit liv, og de skal komme til live. Du kan for eksempel sige som Ezekiel, da han profeterede, foreslår Dr. Sharon Stone.

Vi er midt i skabelsen af profetisk historie, hvor Helligånden forløser den næste fase af det profetiske. Gud vil reintroducere Helligånden, og det vil være den næste, store bevægelse fra Gud

Hun fortæller videre, at knoglerne lå i dalen, fordi de var blevet slået ihjel i kamp. Sådan kan vi også føle det: at vi blev slået i kamp i den sidste sæson.

– Mange er tilfredse med at have Guds løfte i stedet for at have manifestationen af, hvad Gud har lovet, fordi de ikke vil skuffes. Det er uden livsånde. Profeter til dine løfter, og forløs Guds mod over dig, råder Sharon Stone.

Livsånden kommer

En anden del i fasen er, at livsånden kommer i os, og vi står op, som knoglerne gjorde. Da jeg interviewer Dr. Sharon Stone, spørger jeg, hvad vi kan gøre, og om man kan komme til at misse, at livsånden kommer i os.


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Jeg fornemmer, at det her er på Guds kalender. Det er en Kyros-tid, som er guddommelig forudbestemt. Når vi forstår, hvad Gud vil gøre, og han reintroducerer Helligånden, vil vi være så sultne og gå efter det. Der er jo altid nogle, der går foran, men hvis du ønsker denne næste bevægelse fra Gud og ser efter den, tror jeg ikke, at du misser det. Det vil nemlig være sammenligneligt med andre store ting, Helligånden har gjort på jorden. Når vi følger Gud, kan vi glemme, hvor meget Han tager æren – ’Jeg vil færdiggøre, hvad jeg har startet i dig,’ siger han i Ordet, og Gud er rigtig god til det, han gør, smiler profeten.

En tredje del er, at Kirken skal blive en hær, for vi kan ikke opfylde den sidste procent hver for sig. I Ezekiels syn er det en hær, der rejser sig, ikke en soldat.
– At være en hær er et uprøvet område for Kirken, og det bliver tvungen forandring, som kan gøre ondt, siger Sharon Stone fra talerstolen.

Kraft i den næste fase

Jeg spørger Dr. Sharon Stone, hvad hun vil sige til dem, der ikke helt ved, hvad de skal tænke om Helligånden.

– Vi skal altid gå tilbage til Guds Ord. Helligånden handler ikke om rysten, manifestationer og tungetale, selvom det jo er en del af, hvad Helligånden gør i os. Bibelen siger, at Helligånden fyldte dem med kraft, så de kunne blive udrustet, for Gud vil ses stor og kraftfuld i dit liv og i dit samfund, svarer Sharon Stone, som tilføjer, at hun også elsker den autentiske relation, vi kan have med Helligånd.

Profeten fortæller videre, at den kommende bevægelse fra Gud, hvor han reintroducerer Helligånden, vil være mere kendetegnet ved kraft, hvor den tidligere bevægelse var kendetegnet ved manifestationer. Når hun siger kraft, handler det om helbredelser og mirakler.

– Vi har været i en sæson, hvor det har handlet meget om intimitet, kærlighed og ære. Behold de ting, når Guds kraft kommer, for det er alt sammen bestemt til at arbejde sammen. Det handler om, hvad Paulus siger: ’Jeg kom til jer med kraft, så jeres tro skulle være på Gud,’ forklarer Dr. Sharon Stone.

 

Her kan du læse nogle af de profetiske ord, som Dr. Sharon Stone delte specifikt til Danmark

Dr. Sharon Stone brugte meget tid på at profetere over enkeltpersoner fra scenen. Foto: Kirken i Kulturcenteret Media
Danmark i front på integrationsområdet

”Jeg tror på, at Danmark bliver en af de nationer, der vil integrere etniske grupper og flygtninge hurtigt, og Kirken vil have en stor andel i at sørge for det. Danmark vil være en af de nationer, der skal gå foran og bane vejen i Skandinavien og Europa, og Danmark skal også være med i front til at definere, hvordan man integrerer etniske grupper. Selvom det lyder umuligt, så husk, at Gud er Gud. Dette bliver ikke et land, der skal kendes ved at have svært ved integration og etnicitet. Det bliver ikke et land, der skal være kendt for rygtet om måden, det behandler flygtninge på. Danmark bliver kendt for at integrere godt – det, I ikke var kendt for, bliver et område, hvor I vil gå først.

Men hvis det ikke findes i Kirken, kommer det ikke til at findes i samfundet. Guds Riges kultur i kirkerne skal overstrømme samfundets kultur. Den danske kirke bliver sammenblandet som aldrig før. Hvor vi har en opdeling af forskellige nationaliteter i kirkerne, skal der komme en stor sammensmeltning, så vi repræsenterer Guds Rige i større grad. Gud giver, at Kirken kan håndtere, hvad samfundet ikke kan håndtere. Det er lige meget med politisk overbevisning, for det handler om, hvad Helligånden vil.

Det starter med børnene af anden etnisk baggrund, for i den næste sæson kan mange af dem få problemer med uddannelse. Derfor vil der være en stor opgave i at uddanne børnene, så de kommer ind på arbejdsmarkedet senere.”

Fjenden har prøvet sit bedste

”Vold prøver at fylde atmosfæren med frygt. Det gælder mange steder, men jeg føler, at det har haft et opsving her. Det føles mere ift. skyderier end terrorisme. Fjenden har prøvet at komme med mord, frygt og vold, men Herren siger, at han (fjenden, red.) har prøvet sit bedste. Gud vil forløse håb over Danmark. Gud står ikke bag volden, men jeg tror på, at det vil tvinge folk til at rejse sig i deres lokalsamfund og ikke gemme sig i deres kirker.”

Flere kvindelige ledere

”Gud talte også til mig om kvinder i Danmark. Det bliver en tid, hvor flere kvinder vil påtage sig roller som ambassadører og øverste chefer i virksomheder. Det handler ikke om, at Gud forfremmer kvinder, for han bringer en fantastisk balance, men resultatet bliver, at vi sandsynligvis også kommer til at se flere kvindelige ledere i tjeneste i kirkerne.”

En løsning på evighedsstuderende

”Ånden talte, at han vil forløse formål og skæbne for ungdommen i Danmark. Det vil være en løsning for evighedsstuderende, som bliver ved med at tage uddannelser, fordi de ikke ved, hvad de skal. Der taler han især til millennials. Han har mere til dem end at være evighedsstuderende.”

Danske profeter

”Profeter skal rejse sig, så Danmark får sine egne profeter.”