’Ny våbenlov kan ikke forhindre skoleskyderier!’

Tvillingerne Jason og David Benham, der er kendt for deres HGTV shows, hvor udsatte familier får deres drømmehus, har kommenteret det seneste skoleskyderi i USA.

Nicholas Cruz, som skød og dræbte 17 personer på Marjory Stoneman Douglas High School i Parkland, Florida, havde valgt det onde. Det skyldes ikke hans våben, siger de kristne brødre og aktivister Jason and David Benham.

– USAs skoler har systematisk fjernet Gud og udfyldt tomrummet med vold, stoffer og sex. Men metaldetektorer kan ikke fikse onde hjerter, og politisk korrekthed skaber ikke bedre børn, fastslår brødrene i en kommentar på WND.com.

De fortsætter:

”Mange skyder skylden på våbnene. Men en AR-15 dræbte ikke disse sjæle – det gjorde Nicholas Cruz. Hans våben var ikke ladet med 17 planlagte mord. Det var derimod manden, der brugte det. Vores samvittighed vidner om, at mennesker er moralske væsener, som både kan gøre godt og ondt”, fastslår Jason og David Benham.