Hvad siger Bibelen om ”Sex, Gud og det gode liv?”

Psykiater Glynn Harrison har i 2017 udgivet bogen ”A Better Story: God, Sex and human Flourishing”.

Den britiske psykiater, dr. emeritus Glynn Harrison vil den 15. marts holde foredrag om seksualitet og tro i Aarhus Valgmenighed på Mjølnersvej 6 i Åbyhøj.

”Den seksuelle frigørelse er en af de største udfordringer, som kristne møder i dag. Som bibeltro kristne kan vi have skarpe holdninger til, hvad vi er imod – men hvad er vi egentlig for, når det handler om seksualitet?

Hvad er vores og Bibelens positive vision for menneskets seksualitet? Og hvordan kan vi fortælle en bedre historie om sex, singleliv og ægteskab?” hedder det i oplægget.

En bedre historie

Glynn Harrison vil forsøge at besvare de mange spørgsmål i et foredrag med titlen:
”Sex, the Gospel, and the Revolution: how can we tell a better story?”.

Foredraget, som koster 30 kr., vil være delt i to dele med en pause i midten, hvor det vil være muligt at købe forfriskninger i kirkens café. Der bliver også mulighed for at stille spørgsmål.

Arrangørerne er Aarhus Bykirke og Aarhus Valgmenighed. Også AdamogEva.dk, Aarhus KFS, Aarhus Vineyard, Haven og Citykirken er medindbydere til arrangementet.

Program

Klokken 19.00 er der velkomst og info, herefter foredrag ved Dr. Glynn Harrison.
Der er mulighed for at stille spørgsmål lige før kaffepausen kl. 20.20. Herefter er der igen foredrag v. Dr. Glynn Harrison og mulighed for at stille spørgsmål før aftenen slutter kl. 21.30.

Om taleren:

Dr. emeritus Glynn Harrison var professor på og leder af psykiatrisk institut på University of Bristol, hvor han også var praktiserende psykiater.
Han taler og skriver ofte om spørgsmål i krydsfeltet mellem kristen tro og psykologi, hjerneforskning og psykiatri.


Artiklen fortsætter efter annoncen: