Tre unge volontører udsendt fra BDM til Tanzania

Den 16. januar rejste tre unge fra Danmark til Tanzania. De er udsendt af Brødremenighedens Danske Mission bl.a. til arbejde på børnehjemmet Peter’s House i Sumbawanga.

Rikke Bang er rejst til Sumbawanga i det sydlige Tanzania, hvor hun skal hjælpe til på Peter’s House med alt forefaldende arbejde. Det er engelskundervisning og støtte til 36 forældreløse gadebørn, der trænger til hjælp og praktisk arbejde.

Karoline Hansen er også rejst til Sumbawanga i Tanzania for at hjælpe til blandt gadebørnene på Peter’s House. Karoline har allerede tidligere været volontør.

Casper Møller Jensen, der er uddannet tømrer, skal hjælpe med undervisningen på VTC (Vocational Training Centre) i forbindelse med Peter’s House. Her får unge mulighed for at starte på en håndværkeruddannelse.

De tre volontører skal i perioder også hjælpe til i arbejdet ud fra landsbyen Kipili ved Tanganyikasøen. Her ligger BDMs missionsstation og et sundhedsprojekt, der hjælper folk i over 30 landsbyer langs søen.