Nordisk tv-pris til Adam Price for DRs dramaserie ’Herrens Veje’

Forfatteren bag dramaserien ’Herrens Veje’ modtog i onsdags Nordisk Film & TV-Fonds Pris på 200.000 svenske kroner under filmfestivalen i Göteborg.

Det skriver DR, som også oplyser, at Adam Price blot fire dage tidligere modtog TV-prisen 2018 for samme serie.

”Hvis man forestiller sig, at der skulle komme et museum for tv-mesterværker, kommer ’Herrens Veje’ 1000 år frem til at repræsentere, hvordan det var at bo i Skandinavien i 2018. Ikke hvad der var trendy, eller hvad der blev anset for smukt – men hvad der var rigtigt,” lød det fra juryen.

”Det faktum, at sådan en historie blev skrevet og bestilt af et stort, jordbaseret tv-selskab, er intet mindre end mirakuløst. Men så igen tror forfatteren sandsynligvis på mirakler,” hed det videre i motiveringen fra den nordiske jury.