KriSoS holder konference om stress i sundhedssektoren

Arno Steen Andreassen vil fortælle om frustrationer, velvære, de sundeste folk på jorden, mad, søvn og hvad stress gør ved ens krop og sind.

Foreningen for Kristne i Social- og Sundheds-Sektoren (KriSoS) holder 19. april en konference i Kulturhuset Rejsestalden i Jægerspris.

Her tager man fat på nogle påtrængende emner i sundhedssektoren. Nemlig: Stress, udbrændthed, angst og depression.
Det er Arno Steen Andreassen, der underviser fra kl. 10-14.
Han er uddannet Ernæringsterapeut og Logoterapeut. Han har ledet en ernærings- og psykoterapi-klinik, samt været præst og direktør for NGOer i over 20 år. Han er medlem af Frelsens Hærs arbejdsgruppe for stress og velvære.
Herefter fortæller Lis Askoholm om et arbejde blandt prostituerede og handlede kvinder i Kina. Arbejdet hedder Eden, og man forsøge her at hjælpe kvinderne fri af sex-industrien i Asien. Der sælges smukke og unikke smykker til fordel for arbejdet.
Kl. 18.30 holder KriSoS sin generalforsamling. Det er Inga Helver, der er formand.
Om aftenen er der koncert med Andreas Flensted Jensen og Reg Downey. De har spillet i Canada, England, Sverige, Tyskland, Schweitz, Letland, Norge og Færøerne. I 2016 udgav de cd’en: A Collection Of Songs From The Heart. Og i 2017 julecd’en: A Son Is Given. Til deres koncerter synger de begge, og Andreas, som er uddannet klassisk pianist, spiller klaver.
Alle er velkomne til alle møder. Det koster 200 kr. at være med hele dagen, eller 100 kr. at være med til koncerten.