Kristen hjerneforsker besøger Danmark

Dr. Caroline Leaf underviser ved konference i Næstved om at ændre giftige tankemønstre

Dr. Caroline Leaf medvirker nu i flere tv-programmer.

Dr. Caroline Leaf har gjort nogle spændende opdagelser om, hvordan hjernen fungerer. Hun har fundet ud af, at man faktisk kan ændre negative tankemønstre og erstatte dem med nye positive tanker i løbet af 21 dage.

Den verdenskendte hjerneforsker kommer til Næstved Bykirke den 20.-21. april til en konference, som også har været annonceret i Udfordringen.
Med udgangspunkt i bibelverset fra Romerbrevet 12,2: ”lad jer forvandle, ved at sindet fornyes,” har hun forsket i, hvordan tanker dannes og vokser. Hun har bevist, at tanker er fysiske ”træer” i hjernen, bestående af proteiner, der former sig som fine tanketræer, hvis man har gode tanker, eller visne, krogede tanketræer, hvis man har ”giftige tanker”. Det kan man ligefrem se på scanningsbilleder af hjernen.

Det vil hun tale om i Næstved

Dr. Leaf underviser i kognitiv neuropsykologi. Hun har en Ph.D. i Communication Pathology og en Bsc i Logopædi og Audiologi.

I Næstved vil hun komme ind på følgende emner, fortæller hun:
* Kraften i dit sind og friheden til at forme dit perfekte jeg.
* Forny ledningsnettet i din hjerne. Erstat giftige tanker med et livgivende tankegang.
* Naviger dig ind i positiv stress og ud af negativ stress.
* Integrer din ånd, sjæl og krop i retning af lykke.
* Overvind mentale barrierer, der holder dit potentiale tilbage.
* Virkningen på din hjerne og krop af rigtig mad og god livsstil.

Udfordringen bringer i næste uge en anmeldelse af Caroline Leafs bog, og ugen efter en reportage fra weekenden af journalist Mirjam Røgeskov.