Medarbejder fra Danmission udsendes til Beirut

Den 31-årige Line Stange Ramsdal, der er kandidat i mellemøststudier fra Syddansk Universitet, udsendes pr. 1. juli til Beirut som Danmissions nye regionsrepræsentant for Mellemøsten og Nordafrika.

Danmission blev for nylig bevilliget 12 millioner kroner af EU til organisationens dialog- og fredsstabiliserende arbejde i Syrien, Libanon og Irak. Line Ramsdal skal blandt andet arbejde med disse EU-finansierede projekter på universiteter i Irak og blandt civile samfundsaktører i regionen.

Line S. Ramsdal besøgt Mellemøsten mange gange i sit liv og har været i praktik på den danske ambassade i Riyadh. Som regionsrepæsentant skal hun afløse Maria Lindhardt, der har haft et lille årti på posten i Libanon. I Danmark skal Maria Lindhardt så overtage Line Ramsdals hidtidige stilling som fagkonsulent hos Danmission i Hellerup.