Ny familiekonsulent i Blå Kors

Fra 1. april er Tabita Jørgensen blevet ansat som Familienetværks konsulent for Blå Kors.

I forbindelse med netværksarbejdet skal Tabita Jørgensen bl.a. holde oplæg i kirker og menigheder med henblik på at udbrede arbejdet i flere lokationer.

Familienetværk, som vandt Kristeligt Dagblads initiativpris 2017, er et velegnet koncept for diakonalt arbejde som udvikles mellem sogne/menigheder og Blå Kors Danmark. Der vil typisk være aktiviteter som fællesspisning, aldersopdelte aktiviteter, konkret hjælp til familierne, netværksopbygning, rådgivning, andagt m.m. til gavn for de udsatte familier, forklarer netværkskonsulenten.

– Med et bibelsk udtryk kan man sige: de fattige, enkerne, de forældreløse, de ensomme, de brudte, de fremmede, dem samfundet måske har opgivet, de kommer alle sammen på en gang og oplever Guds kærlighed i praksis, siger Tabita Jørgensen.

I Århus Vest har familienetværket fået kontakt med 70 udsatte familier på godt 1 år. Hvis man ønsker et familienetværk i sin egen by, kan man kontakte Tabita Jørgensen på taj@blaakors.dk